:Petr Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Používáte příležitostně nějakou leštičku na rozleštění drobných škrábanců nebo při ošetření laku? Nebo stačí úhlová bruska s regulací otáček (minimum je 2.800 ot.) doplněná talířem na suchý zip≤štící vlnou? Vždycky na podzim a na jaře auto patlám WS Lack Protectorem a rukama to jde blbě. Když vyleze slunko, jsou tam vidět šmouhy ještě v únoru. Ještě jsem neměl čas to probrat s odborníkem, tak třeba tady někdo bude vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Rozhodně si nekupuj tuto od AUTOKELLY shořel mi prodlužovák a parádně mi nakopala. Lesticka.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 11. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Ok, díky za varování Jinak úhlová bruska s 2.800 ot./min. je nevhodná, ideální je cca 1.200 ot./min, tak uvidím jestli má cenu na těch pár použití do roka nějakou leštičku shánět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Zvažuji koupi této leštičky,líbí se mi ta nádržka na leštěnku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Zvažuji koupi této leštičky,líbí se mi ta nádržka na leštěnku. To jsou dobré věcičky. lol Ale měl jsem s jednou AKU leštičkou takové velké trápení a to, že jsem na jedno nabití nestihl skoro ani půl auta a pak čekat až se to znovu nabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Rozhodně si nekupuj tuto od AUTOKELLY shořel mi prodlužovák a parádně mi nakopala. to že to shořel prodlužovák určitě nebyla chyba leštičky. Když v ní dojde k nějaké závadě, tak musí okamžitě vyhodit pojistky v baráku, žádný shořelý prodlužovák nepřichází v úvahu, chyba byla jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 To jsou dobré věcičky. lol Ale měl jsem s jednou AKU leštičkou takové velké trápení a to, že jsem na jedno nabití nestihl skoro ani půl auta a pak čekat až se to znovu nabije. Zvažoji koupit ještě jeden akumulátor, pokud bude za rozumnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 to že to shořel prodlužovák určitě nebyla chyba leštičky. Když v ní dojde k nějaké závadě, tak musí okamžitě vyhodit pojistky v baráku, žádný shořelý prodlužovák nepřichází v úvahu, chyba byla jinde. Chyba leštičky to byla na 100%, protože se strašně rychle ohřála a pak to šlo od leštičky k zasufce cca po po metrech se objevovaly výboje a ve vzdálenosti 4 metru chytnul plamenem .A nepřej si vidět tu leštičku po rozebrání. Kabely jestli měly 0,5mm v průměru tak to bylo hodně. A prodlužovák měl průměr průměr klasických 1,5mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Zvažoji koupit ještě jeden akumulátor, pokud bude za rozumnou cenu V tom případě není co řešit. Už jen aby bylo pěkné počasí. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Chyba leštičky to byla na 100%, protože se strašně rychle ohřála a pak to šlo od leštičky k zasufce cca po po metrech se objevovaly výboje a ve vzdálenosti 4 metru chytnul plamenem .A nepřej si vidět tu leštičku po rozebrání. Kabely jestli měly 0,5mm v průměru tak to bylo hodně. A prodlužovák měl průměr průměr klasických 1,5mm. kabely v leštičce nemusí mít nijak velký průměr, leštička má příkon minimální. jestli v ní došlo ke zkratu, tak měl okamžitě zareagovat jistič nebo pojistka v baráku, kam to bylo napojené a vypnout. jestliže se začne pálit prodlužovák s vodičema o průřezu 1,5mm, tak tíjm muselo téct 50-100A. Podle mně nějaký expert vyspravil přepálenou pojistku, co je doma v rozvaděči, drátem. To pak nemůže vypnout. Jinak to není možné. Tyhle věci mně živí, tak o tom něco málo vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 kabely v leštičce nemusí mít nijak velký průměr, leštička má příkon minimální. jestli v ní došlo ke zkratu, tak měl okamžitě zareagovat jistič nebo pojistka v baráku, kam to bylo napojené a vypnout. jestliže se začne pálit prodlužovák s vodičema o průřezu 1,5mm, tak tíjm muselo téct 50-100A. Podle mně nějaký expert vyspravil přepálenou pojistku, co je doma v rozvaděči, drátem. To pak nemůže vypnout. Jinak to není možné. Tyhle věci mně živí, tak o tom něco málo vím. Nechci se hádat ani podceňovat tvou profesionalitu,já nejsem elektrikář,ale do té doby a od té doby s elektrikou nejsou problémy .Je to v servisu a ten jistič čas od času něco dokáže vyrazit(vysavač). A když po cca 20min.dělání se ti prudce ohřeje,že jí nestačíš ani vypnout a odložit tak mě někdo nepřesvědčí o kvalitě té leštičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Ta leštička určitě nebyla v pořádku, je to určitě zase nějakej krám z Číny "na jedno použití" , o tom se nehádám. Ale jestliže v ní odejde ke zkratu, tak domovní jistič musí okamžitě zareagovat. Leštička by akorát zasmrděla a to by bylo všechno, jistič doma by se vypnul, prodlužovák při funkčních domovních rozvodech shořet zkrátka nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Nebyla to Čína byl to Taiwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 ..jestliže se začne pálit prodlužovák s vodičema o průřezu 1,5mm, tak tíjm muselo téct 50-100A. Docela přesný odhad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.