fabia 2206 Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Zdavim. Vcera jsem si nechal zapojit v servisu muziku do auta. Ulej jsem par metru a muzika uz nahrala.V aute mam navigaci dx, 800W zesilvac a 800W subac.A kdyz to jeste hralo a dal jsem hudbu na plno tak mel bejt bass a zesilovac se vypnul.Tak jsem to trochu tlumil tak to hralo normalne.No a po 5 minutach hrani basak uz jen chrcel.A radio hraje potichu a nejde zesilit zvuk.Tak jsem se vratil zpet do servisu. Oni tam daly novej zesik. A radio hralo normalne. Ale jak jsem pridal zvuk tak se zesik zase vypnul.V servisu mi rekly ze oni kabely a zapojeni do radia a zesilovace udelaly tak jak ma bejt.A ze mi zesilovac vypalil radio nejaky spatnym proudem.Prosim muzete nikdo poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 s cim chces poradit? ved to reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia 2206 Vloženo 11. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 jo to jo ale jestli nikdo nevim co by stim mohlo bejt.A jestli to radio nejak moc nezatezuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 a zapojili zesilovač jak, přes výstupy zesilovače nebo na reprákové výstupy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia 2206 Vloženo 12. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 zapojili to přes výstupy zesilovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.