evri Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Zdravím,všude jsem hledal a nikde jsem podobný problém nenašel,mám problém s kolísáním výkonu u motoru 2.0TDI 125KW, r.v.06,najeto 160tis.km,problém se projevuje tím když sešlápnu plyn tak mezi 2200 až 2600 ot/min cítím poklesnutí výkonu a znuzu to udělá po 3000t/min ,nebo když uberu plyn a znovu přidám tak je tam pauza cca 2vteřiny než začne znovu tahat....auto bylo v servisu na diagnostice a všechno bylo ok....nevíte prosím nekdo co to muže dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 (editace) Je čipovaná nebo není.... to potřebuji vědět, a jinak od někoho vypůjč váhu vzduchu a vyzkoušej. Editováno: 19. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dd41 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 (editace) načipovaná není,vřera jsem byl i ve ŠkodaServisu a taky se nenašlo nic,ta vaha se muze použít i z 2,0TDI 103kw? Editováno: 19. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfaltynek Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 zkus vymenit palivovej filtr me to pomohlo,taky sem dlouho badal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.