Tom Muaddib Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Chmmm... se svojí popelničkou bych rád do lesa... zkušenosti? nápady? rád bych zvedl světlou výšku vozidla a přitvrdil hlavně zadní nápravu (aby nešla tolik propužit při naložení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 No, Atreide, poohlídni se po tvrdých gumových návlecích na pístnice tlumičů, bohužel nevím, jak se to správně jmenuje, ale zmenší to délku propružení o výšku té gumy. Vypadá to jako taková gumová hruška, navlékne se to na pístnici na vršek tlumiče. Jinak by možná ještě stálo za to se podívat na stránky výrobců tlumičů jako jsou Sachs, Monroe a podobní - a poohlédnout se "po čemsi delším" - a to i na předek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 14. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Díky za tip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Ty gumový šišáky na tlumiče jsem včera viděl na webu Auto Kelly, říkají tomu "elastogram". Jinak ale bude lepší se spojit s někým, kdo stavěl Kit Car na rallye nebo rallye-cross, tihle šílenci totiž vědí nejen jaký péra a tlumiče, ale i jaký nápravnice, ráfky a gumy použít do terénu - samozřejmě už to pak asi nebude smět na normální silnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Chlape ja jsem to resil uplne stejne jen nejezdim do lesa ale kdyz si sedli dozadu dva dospeli a kufr plnej na dovolenou tak hned byli gumy o 5 cm zapusteny pod blatnikama a pri vetsi rychlosti se v zatacce naklonila karoserie a vryla lem do pneumatiky... je fakt ze tam sou 195/50R15 ale i tak blby. tak jsem vymyslel ze auto zvednu pomoci vyfrezovanych podlozek ktery jsem si udelal z oceloveho valce. Na kazdym tlumicu zadnim mam dve podlozky v hornich miskach a to jedna ma vysku 3 cm a druha 2 takze auto se zvedlo o 5 cm. a kdyz by mi to nejak vadilo da se vynda treba jedna 2 cm na kazdym a je to jen o 3 cm zvednuti auta. reknu ti ze luxus a s dorazama ze skody felicie van plus coz byl nakladni kombik tak se ted pera ani nehnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 15. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Mám kámoše co dělá R-C tak se ho optám, za info díky, poreferuju... BTW existují nějaký nákresy těch podložek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 (editace) Nakres by byl ale stejne jsem je musel na miste montaze jeste na soustruhu upravit. Dle prvotniho nakresu byly zbytečně dost masivní hrany. ja ti to reknu takhle, idealni by bylo aby sis vzal misku horniho uložení a tu udelal v pozadovane tloustce zvednuti auta. Nebo bych musel vyndat ty svoje ktery uz jsou presne na miru provedeny a necham ti je za poplatek udelat v pozadovane tloustce tak jak sem to udelal ja... Editováno: 16. Únor 2011, autor: mikano1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 16. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 tak nabáídka je to zajímavá, co za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Sem se ptal takze by to nebyl problem ti je udelat jen cena se odviji od tloustky (vysky zvednuti) ono tam je docela dost matrosu ale jinak ja mam 5 cm na kazde strane takze kdyby si chtel 5 cm tak je pry cena za jednu vyfrezovanou podlozku 500kc s tim ze budu muset vymontovat ty svi aby ti to udelali presne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomH95.12 Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Zdravím vás , chtěl by jsem si svou feldu ( kombíka ) o nějaký ten cetimetr zvednou abych neurazil vanu na polních cestách či v lese ... Šlo by udělat foto podložek jak jak jsou uložené přímo na autě ? Jen pro představu ... Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.