Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,

může mi prosím někdo osvětlit na jakém rozměru pneu je standartně dodáván YETI ?Abych se přiznal,tak v tom mám chaos.V základní výbavě YETI ABMITION jsou al. kola "MOON" rozměr 7J x16" a pneu 215/60 R16 95H (polymerní nátěr).

V některých příspěvcích jsem se dočetl, ze byl dodán na pneu o rozměru 205/55 R16.Jinak jak jsem četl je YETI vždy dodáván na pneu letních.

U výbavy YETI ACTIVE jsou dodávány plechové disky,ale pneu také 215/60 R16.Jak to tedy opravdu je??Platí to co je uvedeno v základní výbavě,nebo je to jinak?

Díky.

Vloženo

Ahoj a díky za odpověď,

tak pokud zprávně rozumím výbava ACTIVE - přijde mi to na plechách a letních pneu 215/60 R16.Ty pneu nechám přehodit na al.disk a plechy nechám na zimu.Souhlasí ? Jinak u al. disků přemýšlím nad těmi to:

post-49617-0-56631500-1297529311_thumb.j

post-49617-0-77172400-1297529575_thumb.j

Vloženo (editace)

Dívám se do papírového cenníku a tam se píše: výbavová verze Yeti (platí to i pro Active) - kola ocelová 7Jx16" s velkoplošnými kryty kol Rif,pneumatiky 215/60 R16 . Takže plecháče. V konfigurátoru nejsou ty poklice,ale tam bývá občas zmatek. ;)

Editováno: , autor: Pawouk

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...