LviSrdicko Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Ahoj, uniká mi olej někde od držáku olejového filtru a chladiče oleje. Asi právě mezi tím. Chci se zeptat, jakým způsobem se to dá opravit a případně, pokud to už někdo dělal, tak aspoň zhruba postup, jak na to protože co jsem se díval, tak ten přístup tam není ideální. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 ¨Hoď foto jak to tam vypadá.Já řešil taky únik oleje okolo fitru a chladiče oleje sice na OII ale mělo by to bejt podobný, celý jsem to rozebral a přetěsnil a nakonec to bylo jen špatný těsnění ve víku olejovýho filtru(ten O-kroužek prosakovalo to a teklo dolů a vypadalo to že to teče od jinud).Po výměně O-kroužku byl pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biimbo Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 musíš zespodu,mezi hadicema klimatizace od a z kompresoru. Je tam těsnění (78x3mm tuším dle etky) mezi držákem filtru a chladičem a pak v tom spodním víčku,zespod chladiče má to těsnění průřez čtvercovej,ale to neteče. Pokud je to 81 kw tak to 78x3 stojí ve škodovce 400Kč! Lepší sehnat normální kroužek za pár korum,nebo ten původní podmáznout a pomáznout silikonem. To spodní nemá cenu měnit. 66 kw má průměr horního asi 55x5mm a to stojí asi 50 Kč ve škodovce. A připrav se že budeš celej od oleje,v chladiči je oleje celkem dost. Možná trochu odsát šprickou ale stejně toho vyteče hodně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.