Přejít na obsah

Uniká olej od olejového filtru

LviSrdicko

Doporučené příspěvky

Ahoj, uniká mi olej někde od držáku olejového filtru a chladiče oleje. Asi právě mezi tím. Chci se zeptat, jakým způsobem se to dá opravit a případně, pokud to už někdo dělal, tak aspoň zhruba postup, jak na to protože co jsem se díval, tak ten přístup tam není ideální. Dík za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

¨Hoď foto jak to tam vypadá.Já řešil taky únik oleje okolo fitru a chladiče oleje sice na OII ale mělo by to bejt podobný, celý jsem to rozebral a přetěsnil a nakonec to bylo jen špatný těsnění ve víku olejovýho filtru(ten O-kroužek prosakovalo to a teklo dolů a vypadalo to že to teče od jinud).Po výměně O-kroužku byl pokoj.

Odkaz ke komentáři

musíš zespodu,mezi hadicema klimatizace od a z kompresoru. Je tam těsnění (78x3mm tuším dle etky) mezi držákem filtru a chladičem a pak v tom spodním víčku,zespod chladiče má to těsnění průřez čtvercovej,ale to neteče. Pokud je to 81 kw tak to 78x3 stojí ve škodovce 400Kč! Lepší sehnat normální kroužek za pár korum,nebo ten původní podmáznout a pomáznout silikonem. To spodní nemá cenu měnit. 66 kw má průměr horního asi 55x5mm a to stojí asi 50 Kč ve škodovce. A připrav se že budeš celej od oleje,v chladiči je oleje celkem dost. Možná trochu odsát šprickou ale stejně toho vyteče hodně..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...