Přejít na obsah

co tomu rikate

keny

Doporučené příspěvky

Jaké máte zkušenosti s origo rádiem Symphony? U kámoše hraje celkem solidně. Já tam mám tam Sony CDX MP 40 ale mám super podložky od Milana a vytlumíno, takže hraje krásně. Kvůli designu by se mi tam víc líbilo origo rádio, jediné co mi vadí že nemá MP 3, jak hraje podle Vás, má cenu měnit, nebo bych si pohoršil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slyšitelně by jsi si pohoršil.Pro mně z nepochopitelného důvodu se tady neustále vede o tomto největším omylu mezi autorádii, polemika, která je naprosto mimo.V mém autě hrálo jen těch pár minut než jsem dojel domů a jeho místo zaplnil ///Alpine.

Absolutně nevyhovuje rozšiřování audiosystému po každé stránce.Nehledě na to co si za tuto nehoráznost Škodovka účtuje.Za tu cenu je pomalu top model od jakékoliv značky.

To, že se vytlumí dveře a upraví uchycení repro ještě neznamená, že to bude SQ.Na to musí být i zdroj signálu a ten Symphony nevytvoří.Raději si ponech své Sony.

Odkaz ke komentáři

Jaké máte zkušenosti s origo rádiem Symphony? U kámoše hraje celkem solidně. Já tam mám tam Sony CDX MP 40 ale mám super podložky od Milana a vytlumíno, takže hraje krásně. Kvůli designu by se mi tam víc líbilo origo rádio, jediné co mi vadí že nemá MP 3, jak hraje podle Vás, má cenu měnit, nebo bych si pohoršil?

Proti tomu Sony asi moc nepohorsil, ale rozhodne nepolepsil bych rek, to uz radsi neco upne jinyho ;)

Odkaz ke komentáři

Cus chlapi, dal jsem do své oct. do dveří Magnaty ale bez jakého vytlumení a podložek, a je pravda že nic moc. Jsou opravdu znát ty podložky nebo je to jen takový tahák na prachy ? :p Když to dám hodně nahlas tak mi to začně hrčet atd. Je pravda že taky nemám zesik a používám to pouze na tvrdo od rádia. Volil jsem magnaty, většina mě o nich přesvěčovali ale nevím, myslím jestli jsem neměl zůstat věrnej značce Pioner, když už mám od nich rádio :unsure:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...