Milan II Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ale vsichni mate zesik ne? pomuze jenom vymenit repro+utlumit dvere? Ne, néé. Já taky "zatím" hraju jen na Alpinu. Rozdíl je fakt velkej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ale vsichni mate zesik ne? pomuze jenom vymenit repro+utlumit dvere? myslim tedy u O2 ale takovej rozdil v tom zase nevidim... Taky bez zesíku a good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 OK - tak jsem se "dorozhoupal" - zjistim nejak co je za rozmery repra v O2 a vymenim vsechny papiraky ma nekdo tyhle? co na ne rikate? nekde tady jsem cetl ze OK tak zatim asi bych jim dal duveru - Hertz DSK 165 http://www.ryves.cz/autoradia-zesilovace-r...detail.php?id=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 tyto hertz jsou dobré...maji ostřejší výšky....čím sem byl mile překvapen jsou tyto repro...hraji za tu cenu velice pěkně http://www.ryves.cz/reproduktory/165-mm/ko...erbass-s-6c.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 a nejsou origos papiraky prinejtovany? vypadaj taky zajimave ale ja mohu soudit jenom podle designu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 tyto hertz jsou dobré...maji ostřejší výšky....čím sem byl mile překvapen jsou tyto repro...hraji za tu cenu velice pěkně http://www.ryves.cz/reproduktory/165-mm/ko...erbass-s-6c.php Mas je v aute tyto Powerbass-y? Nebo jsi je slysel u nekoho? Potrebuji take neco a u techto je good montazni hloubka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Mas je v aute tyto Powerbass-y? Nebo jsi je slysel u nekoho? Potrebuji take neco a u techto je good montazni hloubka. dávali jsme je do corsy...slyšel jsem je i jinde...řikam že guuut..i ryves je doporučil v teto cenovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 podlozky doporucuji...mam je od milana a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Mám podložky, vytlumíno, zesík a stejně to hraje na h...o. Zlatá Filcka, tam to hrálo jak blázen. Jediné co akorát tak ještě můžu, je vyhodit Symphony z 10 patra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Mám podložky, vytlumíno, zesík a stejně to hraje na h...o.Zlatá Filcka, tam to hrálo jak blázen. Jediné co akorát tak ještě můžu, je vyhodit Symphony z 10 patra... Ehm, to je to prvni, cos mel udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 no to origo radio je asi prvni co jsi mel udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzy Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Jaké máte zkušenosti s origo rádiem Symphony? U kámoše hraje celkem solidně. Já tam mám tam Sony CDX MP 40 ale mám super podložky od Milana a vytlumíno, takže hraje krásně. Kvůli designu by se mi tam víc líbilo origo rádio, jediné co mi vadí že nemá MP 3, jak hraje podle Vás, má cenu měnit, nebo bych si pohoršil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Slyšitelně by jsi si pohoršil.Pro mně z nepochopitelného důvodu se tady neustále vede o tomto největším omylu mezi autorádii, polemika, která je naprosto mimo.V mém autě hrálo jen těch pár minut než jsem dojel domů a jeho místo zaplnil ///Alpine. Absolutně nevyhovuje rozšiřování audiosystému po každé stránce.Nehledě na to co si za tuto nehoráznost Škodovka účtuje.Za tu cenu je pomalu top model od jakékoliv značky. To, že se vytlumí dveře a upraví uchycení repro ještě neznamená, že to bude SQ.Na to musí být i zdroj signálu a ten Symphony nevytvoří.Raději si ponech své Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Jaké máte zkušenosti s origo rádiem Symphony? U kámoše hraje celkem solidně. Já tam mám tam Sony CDX MP 40 ale mám super podložky od Milana a vytlumíno, takže hraje krásně. Kvůli designu by se mi tam víc líbilo origo rádio, jediné co mi vadí že nemá MP 3, jak hraje podle Vás, má cenu měnit, nebo bych si pohoršil? Proti tomu Sony asi moc nepohorsil, ale rozhodne nepolepsil bych rek, to uz radsi neco upne jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzy Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Děkuji za názory, takže asi zůstanu u Sony. Jak jsem psal, na Symphony je dobrý ten design, že tam krásně pasuje, ale jinak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 no nevím nevím mě to hraje docela dobře mám 8x repro a jsem spokojen ze symphoni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 no to origo radio je asi prvni co jsi mel udelat Fajn, které rádio nejméně vyčnívá ??? Hoďte sem pár fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no nevím nevím mě to hraje docela dobře mám 8x repro a jsem spokojen ze symphoni. Hraje tragicky ... jedina vyhoda je, ze v te palubce nebo v tom panelu dobre vypada !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no nevím nevím mě to hraje docela dobře mám 8x repro a jsem spokojen ze symphoni. Já jsem se Symphony také spokojen. Je to věc názoru a hlavně, kdo je jak náročný Hi-Fista. ...a hlavně tam sedne jak prdel na hrnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Cus chlapi, dal jsem do své oct. do dveří Magnaty ale bez jakého vytlumení a podložek, a je pravda že nic moc. Jsou opravdu znát ty podložky nebo je to jen takový tahák na prachy ? Když to dám hodně nahlas tak mi to začně hrčet atd. Je pravda že taky nemám zesik a používám to pouze na tvrdo od rádia. Volil jsem magnaty, většina mě o nich přesvěčovali ale nevím, myslím jestli jsem neměl zůstat věrnej značce Pioner, když už mám od nich rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 www.autohificlub.cz Pioneer repra nebrat Bez zesiku Hertz nebo Helix. Chvalu jsem slysel i na Powerbas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 no to origo radio je asi prvni co jsi mel udelat Fajn, které rádio nejméně vyčnívá ??? Hoďte sem pár fotek... Clarion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 no to origo radio je asi prvni co jsi mel udelat Fajn, které rádio nejméně vyčnívá ??? Hoďte sem pár fotek... Clarion Foto...? Nebo víc fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 http://www.clarion-eu.com/cz/Produkty.32095.0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Tak jsem se zahleděl do CLARIONU WXZ468RMP ale vejde do Octávie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.