Návštěvník Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 chlapi vite jak je palubka rozdelena na vrchni a spodni dil, no ja mam problem chtel bych ten spodni dil do stejne barvi jako je vrsek tedy cerna. Ten spodek je ted v sede - no otazka je jesi to ma cenu celi vymenit nebo to jen striknout nakym MOTIPEM,,nebo co s tem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 vsechno je asi otazka financi, pokud chces vylozene usetrit, tak si to strikni, ale pokud mas vasnivou pritelkyni a vezme ti to podpatkem, tak asi nebudes moc rad .. vec druha je ze to nebude vypadat nic moc, zkus si dat inzerat a koupit to origo, nebo nekde na vraku, urcite se to vyplati, pokud teda nejsi zastance vesnickeho tuzingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Stříknutou palubovku měl Vittorio a loupalo se mu to. Radši to vyměň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 no kámoš to ted dělal..vzal základ na plsaty a pak to vzal barvou ve spreji jsem zvěavej jak to bude držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 chlapi vite jak je palubka rozdelena na vrchni a spodni dil, no ja mam problem chtel bych ten spodni dil do stejne barvi jako je vrsek tedy cerna. Ten spodek je ted v sede - no otazka je jesi to ma cenu celi vymenit nebo to jen striknout nakym MOTIPEM,,nebo co s tem ??? na vrakáči to celkem dobře pořídíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Tak moje autí opět navštívil jeden nenechavec. Nejdříve se snažil dostat přes zámek, ale neuspěl (naštěstí). Tak mi rozbil okno u spolujezdce a tom asi páčil schránku (aniž by zkusil, že je otevřená) nebo se snažil dostat na airbag a přitom došlo k tomu, že se uvolnil kryt airbagu spolujezdce. Nevíte někdo, jak to tam původně drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Poškodil mi taky tapec dveří, proto scháním toto nebo celý tapec. Případně i novou palubky MR1997 s airbackem spolujezdce šedou nebo lépe černou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Je to zevnitř přišroubovaný do palubky. A mezi plochou ve které jsou šrouby a vnějškem krytu to drží na takovejch plastovejch packách, který jsou po celý dýlce krytu. Když jde pytel ven tak ty packy prasknou a kryt se odklopí nahoru. Pokud ti praskly ty packy tak s tím asi moc neuděláš. Nejsem si jistej a možná se pletu, ale myslím, že při výměně krytu bagu bude nutný sundat celej vrch palubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 To jsou ku?vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Je to zevnitř přišroubovaný do palubky. A mezi plochou ve které jsou šrouby a vnějškem krytu to drží na takovejch plastovejch packách, který jsou po celý dýlce krytu. Když jde pytel ven tak ty packy prasknou a kryt se odklopí nahoru. Pokud ti praskly ty packy tak s tím asi moc neuděláš. Nejsem si jistej a možná se pletu, ale myslím, že při výměně krytu bagu bude nutný sundat celej vrch palubky. Je divné, že jsem tam nic rozlomenýho nenašel. No ještě to jednou prověřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 To jsou ku?vy JJ. Stalo se to mezi 9 a 10 dopolední. A nebyl jsem jediný. Ten den jsem v okolí viděl další dvě Octavky a jednoho pašíka udělaný stejným způsobem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Kdyby jsi mel neco znicenyho na tom krytu, muzu ti poskytnout palubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak konečně hotovo co řikáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Velmi pekne - co das do prazdne sacht pod radio ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 chtěl jsem navigaci ,ale chci toho ještě hodně ,zrovna řešim vejfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 paráda luxus,taky to chci takhle,zatim ten rameček nemám vůbec a chci kupovat,milotec nabízí stříbrný i s ramečkama na bocích,popelníkem a nevím co ještě,,,no ale za třiapůl,tak sem polknul a asi pujdu taky do spreje,samostatně sem ještě ten rámek ve stříbrné nikde neviděl na prodej,,,,ale cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 koupeno ve škodovce za 195,- a lakýrník nastříkal za 350 ,- . jinak jestli někdo zná kód barvy ,ta co je u řadičky RS tak sen sní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 paráda luxus,taky to chci takhle,zatim ten rameček nemám vůbec a chci kupovat,milotec nabízí stříbrný i s ramečkama na bocích,popelníkem a nevím co ještě,,,no ale za třiapůl,tak sem polknul a asi pujdu taky do spreje,samostatně sem ještě ten rámek ve stříbrné nikde neviděl na prodej,,,,ale cool nastříkej si jen středovej panel, ty ofuky jsou už kýč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 paráda luxus,taky to chci takhle,zatim ten rameček nemám vůbec a chci kupovat,milotec nabízí stříbrný i s ramečkama na bocích,popelníkem a nevím co ještě,,,no ale za třiapůl,tak sem polknul a asi pujdu taky do spreje,samostatně sem ještě ten rámek ve stříbrné nikde neviděl na prodej,,,,ale cool čago,zkoušel si třeba polep samolepkou?třeba i zrcadlovku!mě se to šikuje,hlavně je to vratná změna sprej ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nastříkej si jen středovej panel, ty ofuky jsou už kýč... přesně,max.jen vrchní část udělat jako proužek víc ne!Jinak ta řadička je S U P E R kdyby si se jí chtěl náhodou zbavit jako že určitě ne tak mi napiš SZ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 to jsi uhodl ,samolepa se mi nelíbí .potřebovel bych ten kód barvy aby to bylo stejný jako řadička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 musel bys někam kde míchají barvy podle počítače tam ti to najde jako u nás třeba SIKKENS!jsem rád že jsem to uhodl kdo tohle má nedá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 jinak ta řadička nová stojí kolem 700,-. nikde mi tu barvu nejsou schopni zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Jaký je rozdíl mezi přístrojovou deskou standardní a vypěněnou a jak poznám, kterou mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.