barisflair Vloženo 18. Únor 2011 Vloženo 18. Únor 2011 Čauves lidi mám problém mám originál navigaci škoda Dx jenže mi bere jen originál cd s mapami a nechce se mi platit licence tak potřebuji sehnat někoho kdo by mi do cd mechaniky dal chip aby mi to bralo vypálený mapy.Nevíte o někom???Díky Mio Citovat
Vaša Vloženo 18. Únor 2011 Vloženo 18. Únor 2011 nesmysl DXko není playstation čip se nemění, správně vypálená mapy a chodí to Citovat
jirina5 Vloženo 19. Únor 2011 Vloženo 19. Únor 2011 (editace) Prej vyměnit čip... Ne, je to skutečně tak, jak píše Váša - je třeba vypalovat správným programem, přes profil Teleatlas2009.ccp, pomalou rychlostí a potom to funguje. Pokud na to nemáš prostředky a chuť se s tím matlat, popros někoho, kdo Ti to CD vypálí. (třeba mě ) Ještě malá poznámka - příště lépe hledej - zde na fóru už se to řešilo... Editováno: 19. Únor 2011, autor: jirina5 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.