DaVe69 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 (editace) Zdravím, mám takový problém svítí mi neustále kontrolka motoru, na vagu píše chybu snížena účinnost katalyzátoru. Vyměnil jsem obě lambdy a kontrolka pořád svítí. Po odpojení baterie se zhasne ale po ujetí 100 km svítí opět. Spotřeba si myslím v normálu a jízda taky. Všera při výměně žárovky jsem si všiml odpojené hadice (obrázek číslo 9) která vede do airboxu. Myslíte, že konkrétně ta hadice viz. obrázek (9) etka může mít za vliv rozsvícení te kontrolky? Jaká je její funkce ? Díky za odpověď, případně za rady. Díky obrázek etka Editováno: 21. Únor 2011, autor: DaVe69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 ta hadice je privod pro pumpu sekundarniho vzduchu.... smysl tohodle zarizeni je ze privadi po startu kyslik do vyfukoveho potrubi a tim prispiva k rychlejsimu zahrati katalizatoru na provozni teplotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Zkus zajet na měření emisí, tam ti zjistí, jestli je špatnej kat, nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hladik1989 Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Čauves, mám bohužel úplně stejný problém jaky ty Uplně stejny popis jak si psal, když odpojíš baterku tak je to ok a po ujetí cca 100 km se zase rozsvítí a vůbec nevím co stím Dal už si to nějak do kupy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 mám rovnaký problém, a k tomu mi ukazuje teplotu motoru okolo 70 °C pozná niekto riešenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 teplota motoru = termostat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) bol to ten termostat ale čo sa týka tej kontrolky svieti stále.... vraj je to častá závada na 1.8T a že ak sa vyrobí pod kyslíkovú lambdu podložka so závitom cca 1,5 cm tak to svietiť nebude...je to pravda? počuli ste o tom?? Editováno: 8. leden 2012, autor: different21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 DaVe69: Nemusí to být hned katalizátor. Je potřeba zkontrolovat výfukové potrubí a spoje na těsnost, dále kontrola vstřiků (jestli neukapávají), kontrola zapalování a provést vlastní měření na lamda sondách. Hlavně bacha, ta hadice co nebyla zapojená je "za" filtrem. To znamená, že si tudy motor nasával bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luksin Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 bol to ten termostat ale čo sa týka tej kontrolky svieti stále.... vraj je to častá závada na 1.8T a že ak sa vyrobí pod kyslíkovú lambdu podložka so závitom cca 1,5 cm tak to svietiť nebude...je to pravda? počuli ste o tom?? Chtěl jsem se zeptat mam taky takovy problem svíti mě kontrolka emisí na superbu 1.8T jak jsi to vyřešil díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shammi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Ahoj stavím se do řady, uplně stejný problém. Spotřeba se mi zdá v normálu ( tedy podle PP). Je tady někdo z Ústeckého kraje u koho by bylo možné auto napíchnout? Nechce se mi jezdit do autor. servisu a platit jen vlezu do dveří. Díky za vaše případné reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 ahoj tak som dúfam konečne poriešil tú kontrolku emisií, pod druhú lambdasondu sme dali predĺženie (na obrázku) a zatial 1000km a kontolka nesvieti, ak sa rozsvieti napíšem sem že je to na hovno ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 To by bylo super stejné auto, stejný motor a také problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 ak má doma niekto sústruh a kus antikoru nech to skúsi,.. keby ste potrebovali pošlem výkres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 ďalších 2000 km a kontrolka nesvieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Tak to je super ale předpokládám že jsi si to asi vyráběl doma sám co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 sám nie, nechal som si to vyrobiť v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 a nešly by nechat udělat ještě dva kusy pro mne, samozřejmě bych to nechtěl zadarmo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 rád by som, ale bohužial už by to nešlo ,ale ak chceš pošlem ti výkres a skoč za nejakým sústružníkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Dobrá pokusím se někoho sehnat. Email: zuskajan@email.cz Z jakého materiálu to je vytočené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 máš to tamja to mám z nerezu (antikoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Děkuji :-) jenom bude asi oříšek někoho sehnat kdo by to udělal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Zdarec mužu poslat kontakt na lidi co tohle svedou vyrobit :-) Jinak doporučuji nerez jak píše different21 aspoň je jistota, že to něco vydrží :-) Kdyby byl zájem tak pošli PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Zájem bych měl :-) ale nevím co je PM (personal message???):-) Email: zuskajan@email.cz Ideální by bylo kdyby jste znal někoho z Libereckého kraje kde bydlím. Ale to už bych chtěl asi moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotlarpavel Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Zdravím Vás všechny a prosím pokud by byl někdo ochoten mě také poslat výkres na tento výše uvedený bazmek byl bych rád. Akorát prostě nechápu jádro pudla a řešení, že se po montáži tohoto kousku kontrolka již nerozsvěcuje. Ale když to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 (editace) pošli mi tvoj mail do správyide o to že lambda nieje priamo v potrubí a nemerá tak vysoké emisie inak už mám pokoj cez 10 000 km Editováno: 4. Září 2013, autor: different21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.