maty13 Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 (editace) Tak už má náš Yetík první pořádný škrábanec, žena včera zabrzdila za autem na přechodu pro chodce a za ní to borec už nestihnul... Z prvotního rozčarování jsem se vyspal a zítra to vezu do servisu na výměnu nárazníku. Naštěstí je poškození malé, alespoň se tak jeví... Trochu je komplikace, že viník je slovák, bude to prý déle trvat přes český svaz pojistitelů a možná to budu muset zacvakat z ruky. Editováno: 13. Duben 2011, autor: maty13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Každopádně nárazník dolu a nechat dát i novou výztuhu bude promáčklá a zkontrolovat zda se to ještě někde nehnulo.Plast se vrátil zpět ale výztuha určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Každopádně nárazník dolu a nechat dát i novou výztuhu bude promáčklá a zkontrolovat zda se to ještě někde nehnulo.Plast se vrátil zpět ale výztuha určitě ne. Přesně tak bych to viděl, snad se tam ještě něco více nepřihodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 To záleží na tom jak rychle narazil.Ale to se pozná až po sundání nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 třeba jsi se lek "jak baba a nedal si to ? ale upřímnou sostrast buh ví jak to bylo Bohužel si toho moc nepamatuju, ale nezastavil ani ten, kterej byl předjížděnej, jeli dál jako by nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Výztuhu pod nárazník ti můžu věnovat, dával jsem tažný a tak mi zbyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.