grinch Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Potřeboval bych zjistit číslo dílu a to posilovač brzd pro Octavii I RS s ESP, nevíte ho někdo? Předem díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) O RS nikde ani slovo(asi se to nerozlišuje), tak aspoň to ESP. Editováno: 22. Únor 2011, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinch Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Díky, ale do etky jsem už taky koukal, jenže jeden člověk mi tvrdí, že u RS je jinej posilovač, což mi právě podle etky moc nesedí, tak jsem doufal, že někdo bude vědět přesně číslo přímo z RS. Jde o to, že mám na TDi brzdy z RS a údajně by tam měl být i posilovač z RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Chceš dát větší brzdy nebo chceš dodělat zároveň i ESP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinch Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 ESP mám, přední brzdy z RS mám taky, teď ještě zadek, ale prej prostě tam má ještě být i posilovač z RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 No co vim tak posilovac na RS neexistuje zvlast je rovnaky pre vsetky octavie,teda s rozdielom ESP a bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinch Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 (editace) to právě tvrdím taky, vím, že se dělali 7,8" (nebo tak nějak) a 10" a pak ještě jak píšeš rozdíl s a bez ESP, ale právě teď mě rozhodil jeden člověk, že tvrdil, že je posilovač z RS k RS brzdám, tak mě zajímaly i jiné názory... Editováno: 3. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíček Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Potřeboval bych zjistit číslo dílu a to posilovač brzd pro Octavii I RS s ESP, nevíte ho někdo? Předem díky moc :-) Vlastním Octavii RS r.v. 2001 s ESP a číslo dílu posilovače brzd na tý mojí je 1J1614106H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Tak ti povedal blbost,od Zajicka to mas potvrdene,zajtra sa pozrem na svoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinch Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Hm, tak já mám na svém TDi posilovač sice taky 10", ale s číslem 1J1 614 106 J a teď babo raď, jestli je tedy nějaký rozdíl mezi J a H, ale jak tak koukám na ETKU a jestli tomu dobře rozumím, tak to bude akorát rozdíl v roku výroby, já mám rok výroby 2003, možná tam jsou nějaký změny třeba v uchycení, nebo já nevim, když se dělají dva druhy, ale funkčnost bude stejná. Takže to vypadá, že je asi opravdu stejný, jak v TDi, tak v RS. Schválně Peter uvidíme, jestli máš rok výroby 2002 a vejš, jestli budeš mít stejný číslo, jako já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 2001 RS 1JO 614 105 AB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Snad to tu někomu trochu pomůže mám OI 1.9tdi ASV 81kw odešla membrána v posilovači 1JO 614 105 AB nahradil jsem ho 1JO 614 105 H a auto brzdí jako nikdy před tím. Na TDI mám v předu 312mm a vzadu chl. 256mm brzdy, ale na ten předchozí posilovač to nebrzdilo. Tudíš byl asi už na pokraji smrti. V obchodě mi řekli, že se liší pouze ABS s nebo bez ESP. Ale po sundání jsem koukal tak brzdový válec nejde zaměnit má jiné uchyvení šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.