Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřeboval bych zjistit číslo dílu a to posilovač brzd pro Octavii I RS s ESP, nevíte ho někdo?

Předem díky moc :-)

O RS nikde ani slovo(asi se to nerozlišuje), tak aspoň to ESP.

post-41329-0-73391100-1298395095_thumb.j

Upraveno od lucky.jack

• Autor

Díky, ale do etky jsem už taky koukal, jenže jeden člověk mi tvrdí, že u RS je jinej posilovač, což mi právě podle etky moc nesedí, tak jsem doufal, že někdo bude vědět přesně číslo přímo z RS. Jde o to, že mám na TDi brzdy z RS a údajně by tam měl být i posilovač z RS.

Chceš dát větší brzdy nebo chceš dodělat zároveň i ESP?

• Autor

ESP mám, přední brzdy z RS mám taky, teď ještě zadek, ale prej prostě tam má ještě být i posilovač z RS...

No co vim tak posilovac na RS neexistuje zvlast je rovnaky pre vsetky octavie,teda s rozdielom ESP a bez

• Autor

to právě tvrdím taky, vím, že se dělali 7,8" (nebo tak nějak) a 10" a pak ještě jak píšeš rozdíl s a bez ESP, ale právě teď mě rozhodil jeden člověk, že tvrdil, že je posilovač z RS k RS brzdám, tak mě zajímaly i jiné názory...

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvky!

Potřeboval bych zjistit číslo dílu a to posilovač brzd pro Octavii I RS s ESP, nevíte ho někdo?

Předem díky moc :-)

Vlastním Octavii RS r.v. 2001 s ESP a číslo dílu posilovače brzd na tý mojí je 1J1614106H :palec2:

Tak ti povedal blbost,od Zajicka to mas potvrdene,zajtra sa pozrem na svoj

• Autor

Hm, tak já mám na svém TDi posilovač sice taky 10", ale s číslem 1J1 614 106 J a teď babo raď, jestli je tedy nějaký rozdíl mezi J a H, ale jak tak koukám na ETKU a jestli tomu dobře rozumím, tak to bude akorát rozdíl v roku výroby, já mám rok výroby 2003, možná tam jsou nějaký změny třeba v uchycení, nebo já nevim, když se dělají dva druhy, ale funkčnost bude stejná. Takže to vypadá, že je asi opravdu stejný, jak v TDi, tak v RS.

Schválně Peter uvidíme, jestli máš rok výroby 2002 a vejš, jestli budeš mít stejný číslo, jako já....

2001 RS 1JO 614 105 AB

• 2 roky později...

Snad to tu někomu trochu pomůže mám OI 1.9tdi ASV 81kw odešla membrána v posilovači 1JO 614 105 AB  nahradil jsem ho 1JO 614 105 H a auto brzdí jako nikdy před tím. Na TDI mám v předu 312mm a vzadu chl. 256mm brzdy, ale na ten předchozí posilovač to nebrzdilo. Tudíš byl asi už na pokraji smrti. V obchodě mi řekli, že se liší pouze ABS s nebo bez ESP. Ale po sundání jsem koukal tak brzdový válec nejde zaměnit má jiné uchyvení šroubů.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.