Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Díky, ale do etky jsem už taky koukal, jenže jeden člověk mi tvrdí, že u RS je jinej posilovač, což mi právě podle etky moc nesedí, tak jsem doufal, že někdo bude vědět přesně číslo přímo z RS. Jde o to, že mám na TDi brzdy z RS a údajně by tam měl být i posilovač z RS.

Vloženo (editace)

to právě tvrdím taky, vím, že se dělali 7,8" (nebo tak nějak) a 10" a pak ještě jak píšeš rozdíl s a bez ESP, ale právě teď mě rozhodil jeden člověk, že tvrdil, že je posilovač z RS k RS brzdám, tak mě zajímaly i jiné názory...

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvky!
Vloženo

Potřeboval bych zjistit číslo dílu a to posilovač brzd pro Octavii I RS s ESP, nevíte ho někdo?

Předem díky moc :-)

Vlastním Octavii RS r.v. 2001 s ESP a číslo dílu posilovače brzd na tý mojí je 1J1614106H :palec2:

Vloženo

Hm, tak já mám na svém TDi posilovač sice taky 10", ale s číslem 1J1 614 106 J a teď babo raď, jestli je tedy nějaký rozdíl mezi J a H, ale jak tak koukám na ETKU a jestli tomu dobře rozumím, tak to bude akorát rozdíl v roku výroby, já mám rok výroby 2003, možná tam jsou nějaký změny třeba v uchycení, nebo já nevim, když se dělají dva druhy, ale funkčnost bude stejná. Takže to vypadá, že je asi opravdu stejný, jak v TDi, tak v RS.

Schválně Peter uvidíme, jestli máš rok výroby 2002 a vejš, jestli budeš mít stejný číslo, jako já....

• o 2 roky později...
Vloženo

Snad to tu někomu trochu pomůže mám OI 1.9tdi ASV 81kw odešla membrána v posilovači 1JO 614 105 AB  nahradil jsem ho 1JO 614 105 H a auto brzdí jako nikdy před tím. Na TDI mám v předu 312mm a vzadu chl. 256mm brzdy, ale na ten předchozí posilovač to nebrzdilo. Tudíš byl asi už na pokraji smrti. V obchodě mi řekli, že se liší pouze ABS s nebo bez ESP. Ale po sundání jsem koukal tak brzdový válec nejde zaměnit má jiné uchyvení šroubů.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...