Kiko Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Zdravím, mám možnost sehnat parkovací senzory do zadní lišty nárazníku na Fábku, ale jen čidla a kabely, co je potřeba ještě k plnohodnotné funkčnosti? Nechtěl bych to jen jako atrapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 No potrebujes jeste to podstatny - ridici jednotku a pak par drobnosti, napr. drzaky senzoru do listy. Mrkni tady do bazaru, cas od casu se tam objevi nabidka kompletu za velice solidni cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Kdyz si projdes forum, tak jsem sem daval i fotky vsech soucastek originalniho parkovaciho asistenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Aha, tak jediné, co mi bude chybět, je ta řídící jednotka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.