BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Zdavím všetkých:) Mám škodu Octaviu combi II,r.v.05 najazdené cca 140.000km, všetko bolo o.k. pokiaľ mi neodišlo turbo.., už mám 3-tie, nové(menené v rámci reklamácie) ale problém mám v tom, že spotreba mi vyskočila na 9 lit/100km!!!! nikto mi nevie povedať prečo a čo je s tým!!! v servise su zufalí už, vyskušali kade ...čo a žiadna zmena.... Neviete náhodou?? Nestretol sa niekto s takým problémom?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Zdavím všetkých:) Mám škodu Octaviu combi II,r.v.05 najazdené cca 140.000km, všetko bolo o.k. pokiaľ mi neodišlo turbo.., už mám 3-tie, nové(menené v rámci reklamácie) ale problém mám v tom, že spotreba mi vyskočila na 9 lit/100km!!!! nikto mi nevie povedať prečo a čo je s tým!!! v servise su zufalí už, vyskušali kade ...čo a žiadna zmena.... Neviete náhodou?? Nestretol sa niekto s takým problémom?? Jde o to zda je to spotřeba na PP nebo reálná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Zdavím všetkých:) Mám škodu Octaviu combi II,r.v.05 najazdené cca 140.000km, všetko bolo o.k. pokiaľ mi neodišlo turbo.., už mám 3-tie, nové(menené v rámci reklamácie) ale problém mám v tom, že spotreba mi vyskočila na 9 lit/100km!!!! nikto mi nevie povedať prečo a čo je s tým!!! v servise su zufalí už, vyskušali kade ...čo a žiadna zmena.... Neviete náhodou?? Nestretol sa niekto s takým problémom?? jj je to reálne mám to zmerané v meste 9L mimo mesta sa dostanem na 7,5 nižšie vôbec, predtým som mala mimo mesta pod 4,8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Jde o to zda je to spotřeba na PP nebo reálná. jj je to reálne mám to zmerané v meste 9L mimo mesta sa dostanem na 7,5 nižšie vôbec, predtým som mala mimo mesta pod 4,8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Tak to je vážně nějaké divné. Co teplotní čidlo??? Čistě teoreticky by si motor mohl myslet, že je zima , i když by zima nebyla, a cpal by do motoru naftu (bohatil směs). Ale je to jen jedna z mnoha domněnek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Tak to je vážně nějaké divné. Co teplotní čidlo??? Čistě teoreticky by si motor mohl myslet, že je zima , i když by zima nebyla, a cpal by do motoru naftu (bohatil směs). Ale je to jen jedna z mnoha domněnek . no to je divné. uz to nechápu ani v servisoch, diagnostika nehlasi ziadne zavady, aj to cidlo mam skontrolované vsetko je o.k. auto má tah, ide fakt super, ale tá spotreba je hruza des!!! nikto si s tym nevie rady...( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) No ona to může být také nafta. Nekvalitní nafta s malým cetanovým číslem hned také zvýší spotřebu. Další zvýšení spotřeby může být tou zimou co je teď. A ještě mě napadlo co lehčí noha na plynu???? :) A nemáš zapnutou klimu??? Editováno: 23. Únor 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host a_sdfg Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Je to vobec mozne, aby si tam mala uz tretie turbo? Ako s tym jazdis? Nechavas motor po zatazi oddychnut a az nasledne ho vypnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Co je docela divné je to, že na 140 tis. máš hotové turbo. To asi moc nešetříš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 No ona to může být také nafta. Nekvalitní nafta s malým cetanovým číslem hned také zvýší spotřebu. Další zvýšení spotřeby může být tou zimou co je teď. A ještě mě napadlo co lehčí noha na plynu???? :) OMV zlá nafta myslíš? beriem, že je zima mráz, ale može sa zvyšat spotreba až o tolko??? kebyže liter tak v pohode. prečo ked bolo turbo este o.k., bola aj spotreba o.k., turbo sa vymenilo, a hned mi vybehla aj spotreba!!! v servise vraveli, katalizator v pohode vstreky v pohode a zhavice tiež.. nooo sami sa tomu cuduju, a ze vraj taky pripad nemali este to ja som prva pockaj tazká noha, ved nejazdím na nej ako blázon..ale tak ako vzdy!! viem aku spotrebu malo to moje auticko, pred vymenou turba!! plus som si vsimla , ked stojim niekde na krizovatke, hned mi ide spotreba hore a dost rychle no pred tym to tak nebolo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Co je docela divné je to, že na 140 tis. máš hotové turbo. To asi moc nešetříš. neviem ci je to divne alebo nie,.. proste turbo odislo a dal mi tam nejake ine... auto vobec nemalo tah, tak som ho reklamovala, ze nejde pridávas a proste citis ze nejde nemalo tah!!! ( tobolo druhe ) uz vtedy bola spotreba tak..., ked som mu nedala ani dychať(mechanikovi co mi to robil) tak mi turbo vymenil.(cize 3 ) auto ma tah ale spotreba otras!! takže asi tak to bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Je to vobec mozne, aby si tam mala uz tretie turbo? Ako s tym jazdis? Nechavas motor po zatazi oddychnut a az nasledne ho vypnes? samozrejme, aj ráno ked idem tak cakam cca 3 az 5 min.. a tak vyrazím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) Nemyslím si nic. Vím, že v ČR je problém sehnat KVALITNÍ naftu. Mimo jiné newím co máš za motorizaci jestli 1.9 nebo 2.0 TDI. Ale má 1.9 když jsou mrazy jako teď v noci kolem -16 a přes den -9 tak na trati kolem 9km baští 7 - 7.5L/100KM a to jezdím šolich. V letních měsících jezdím tu samou trasu kolem 5.5 - 6L/100KM. Editováno: 23. Únor 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Pokuď čekáš 3 -5 minut než si rozmrazíš auto tak se nesmíš divit, že ti to vyskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 myslíte že ked som žena tak nevidím, ci je zapnutá klima alebo nie??? nie je žena ako žena za volantom pozor!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 ale až tak??? prečo to nerobilo pred tým??? a prečo sa už nemozem dostať mimo mesta pod 5??? niečo na tom len bude nie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Nemyslím si nic. Ale musíš přiznat, že je to co se týče spotřeby logická otázka. Co se týká pohlaví, nedělám v tom rozdíly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 sniper 1,9TDI! Máš 7 ale nie 9 ako ja .. a ked viem že som to mala ovela nižšie!! myslim, že to v servise dobabrali a teraz nevedia čo s tym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 ale až tak??? prečo to nerobilo pred tým??? a prečo sa už nemozem dostať mimo mesta pod 5??? niečo na tom len bude nie??? Taky si myslím, že to není normální akorát vytvářím varianty, které by mohly vést k odhalení dalších možných vad, které mohli způsobit tvou zvýšenou spotřebu pohonných hmot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 už rok sa s nimi natahujem , ze to nie je normalne!!! ale bohuzial u nas je to tak, ze zena ona sa do toho rozumie, tak ma posielaju kade tade.., ale uz fakt som bola asi vsade u nas nik s tym nevie rady!!! a mna to stve lebo ja to musim zivit!!!..( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 tak čo to moze teda byť??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zx6r Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 tak čo to moze teda byť??? nie je žena ako žena...niektore maju tahsiu nohu ine lahsiu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 nie je žena ako žena...niektore maju tahsiu nohu ine lahsiu... nemyslím si že mám tažku nohu ::P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zx6r Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 nemyslím si že mám tažku nohu ::P mozno dachto iny mal... v pozicovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarkaO2 Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 mozno dachto iny mal... v pozicovni hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.