TiGeRZ Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Tak pani konecne je moje audio vo fabule....laminat uz je, kde ma byt. Uz len otazka co budu hovorit zeleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 pouzivej prosim kouzelne tlacitko EDIT, pak nebudes muset zakladat stejne tema znovu, kvuli tomu, ze se ti nepovedla pridat priloha to ze to sem hodis 4x je trosku na hlavu nemyslis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 25. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 do prcic ja som to dal vytvorit iba raz ...zblbol mi net ospravedlnujem sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Tigerz: Bud v klidu, to jen Bobik potreboval vyventilovat svou nezmernou arogantnost On je jinak i docela hodnej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Tigerz: Nic si z toho nedělej Bob buzeruje pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Gil: ty mas co rikat, viz bazar..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Aaaaaaa, koukam, ze jsme se shodli se zarizenim na opekani masa na doutnajicim uhli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Gil: ty mas co rikat, viz bazar..... co já co já a co Agronátoslav ten nic?!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 @zarizenim na opekani masa na doutnajicim uhli: Martin nas hodnoti, kdo je arogantnejsi, tak mu musim podkurovat....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Grile: Co si me beres do huby, woe... Abych se nemusel rozepisovat, tak si pocti tady woe... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9125&st=75 A rid se temi radami!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 to je vůůůůůůůůůůůůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Ty voe a ani zmienka k tematu.No mas to dobre Tigerz,dufam ze dojdes na zraz v BA nehc sa na to mrknem osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Mě by to sralo jak se to odráží v okně. Docela by to ušlo, kdyby to bylo v barvě palubky. je to ale jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Já už sem to někde viděl -už vím,v časopise CarHifi 4/06 bylo něco podobnýho,ale trochu jiná koncepce(3pásm.repro).Vypadá to úžasně,ale mě to připadá trochu nepraktické -odrazy ve skle a dal bych to taky do barvy palubky.Ale jinak fajnová prácička .Jestli budou mít kecy poliši,toť otázka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Nevypada to vubec spatne... Predpokladam, zes to chtel mit v barve karooserie, coz je dobry napada, ale z meho pohledu dost neprakticky... a co vyhled??? Ten to nenarusuje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Ještě mě napadlo -nebylo by to praktičtější vzadu?Sice by ta krásná prácička nebyla tolik na očích,ale odpadlo by to ostatní o čem tu diskutujem Crake :má to v barvě karoserie,průšvih je,že je bílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Dost by mě to tam rozčilovalo U řidiče bych to asi po pár kilometrech utrhnul vzteky (samozřejmě kdyby to bylo moje ) Jinak to vypadá fajn a hlavně jak to hraje... Ale je fakt že ta bílá docela svítí - tohle je asi ten případ kdy bych to nedělal s barvou karosérie ale záleží na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Což o to,hrát to může výborně -repra maji svůj uzavřenej objem i když úplně nejlepší by bylo do tohohle použít třípásmovky a basák dát na původní místo ve dveřích ,pak by se to ovšem pohybovalo v trochu jiný cenový kategorii a chtělo by to taky kvalitní zesilovač -ale to už moc odbíhám od tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.