Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak pani konecne je moje audio vo fabule....laminat uz je, kde ma byt. Uz len otazka co budu hovorit zeleny :D

P1010163.JPG

P1010162.JPG

P1010161.JPG

pouzivej prosim kouzelne tlacitko EDIT, pak nebudes muset zakladat stejne tema znovu, kvuli tomu, ze se ti nepovedla pridat priloha ;)

to ze to sem hodis 4x je trosku na hlavu nemyslis???

• Autor

do prcic ja som to dal vytvorit iba raz ...zblbol mi net ospravedlnujem sa -_-

;)-_-

Tigerz: Bud v klidu, to jen Bobik potreboval vyventilovat svou nezmernou arogantnost :smich: On je jinak i docela hodnej kluk :smich:

Tigerz: Nic si z toho nedělej Bob buzeruje pořád :t

:smich::smich::smich::smich:

Gil: ty mas co rikat, viz bazar..... :p

Aaaaaaa, koukam, ze jsme se shodli se zarizenim na opekani masa na doutnajicim uhli :smich:-_-

Gil: ty mas co rikat, viz bazar..... :p

co já co já a co Agronátoslav ten nic?!!! :o

@zarizenim na opekani masa na doutnajicim uhli: Martin nas hodnoti, kdo je arogantnejsi, tak mu musim podkurovat....... :smich::smich::D;)-_-

to je vůůůůůůůůůůůůl :D

Ty voe a ani zmienka k tematu.No mas to dobre Tigerz,dufam ze dojdes na zraz v BA nehc sa na to mrknem osobne ;)

Mě by to sralo jak se to odráží v okně. Docela by to ušlo, kdyby to bylo v barvě palubky. je to ale jen můj názor.

• 2 měsíce později...

Já už sem to někde viděl -už vím,v časopise CarHifi 4/06 bylo něco podobnýho,ale trochu jiná koncepce(3pásm.repro).Vypadá to úžasně,ale mě to připadá trochu nepraktické -odrazy ve skle :huh: a dal bych to taky do barvy palubky.Ale jinak fajnová prácička :palec: .Jestli budou mít kecy poliši,toť otázka :kuk: .

Nevypada to vubec spatne... ;):palec2:

Predpokladam, zes to chtel mit v barve karooserie, coz je dobry napada, ale z meho pohledu dost neprakticky... a co vyhled??? Ten to nenarusuje??? :unsure:

Ještě mě napadlo -nebylo by to praktičtější vzadu?Sice by ta krásná prácička nebyla tolik na očích,ale odpadlo by to ostatní o čem tu diskutujem :sleep:

Crake :má to v barvě karoserie,průšvih je,že je bílá :doh:blink:

Dost by mě to tam rozčilovalo :( U řidiče bych to asi po pár kilometrech utrhnul vzteky :D (samozřejmě kdyby to bylo moje :smich: ) Jinak to vypadá fajn a hlavně jak to hraje...;) Ale je fakt že ta bílá docela svítí - tohle je asi ten případ kdy bych to nedělal s barvou karosérie ale záleží na tobě ;)

Což o to,hrát to může výborně -repra maji svůj uzavřenej objem :palec2: i když úplně nejlepší by bylo do tohohle použít třípásmovky a basák dát na původní místo ve dveřích :band ,pak by se to ovšem pohybovalo v trochu jiný cenový kategorii :dj: a chtělo by to taky kvalitní zesilovač -ale to už moc odbíhám od tématu :rolleyes:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.