Přejít na obsah

cudo na palubovke :)

Doporučené příspěvky

pouzivej prosim kouzelne tlacitko EDIT, pak nebudes muset zakladat stejne tema znovu, kvuli tomu, ze se ti nepovedla pridat priloha ;)

to ze to sem hodis 4x je trosku na hlavu nemyslis???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Já už sem to někde viděl -už vím,v časopise CarHifi 4/06 bylo něco podobnýho,ale trochu jiná koncepce(3pásm.repro).Vypadá to úžasně,ale mě to připadá trochu nepraktické -odrazy ve skle :huh: a dal bych to taky do barvy palubky.Ale jinak fajnová prácička :palec: .Jestli budou mít kecy poliši,toť otázka :kuk: .

Odkaz ke komentáři

Dost by mě to tam rozčilovalo :( U řidiče bych to asi po pár kilometrech utrhnul vzteky :D (samozřejmě kdyby to bylo moje :smich: ) Jinak to vypadá fajn a hlavně jak to hraje...;) Ale je fakt že ta bílá docela svítí - tohle je asi ten případ kdy bych to nedělal s barvou karosérie ale záleží na tobě ;)

Odkaz ke komentáři

Což o to,hrát to může výborně -repra maji svůj uzavřenej objem :palec2: i když úplně nejlepší by bylo do tohohle použít třípásmovky a basák dát na původní místo ve dveřích :band ,pak by se to ovšem pohybovalo v trochu jiný cenový kategorii :dj: a chtělo by to taky kvalitní zesilovač -ale to už moc odbíhám od tématu :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...