Fireee Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 stačí tam dát ty správné LED do zpátečky co nehlásí chybu na palubce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri Octaviaa Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 zdravím mam černé kouřové a když sem se byl ptat na technické jestli nebude nějaký problém tak mi řekli že ve světlech by měli jít vidět odrazky tak nevím a to jsem jim řekl ze světla jsou homologované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Cau jsou homologovane jestli mas litec. Mas urcite verzi pro RS ta odtazky nema pac jsou na narazniku. To pak budes muset poresit dodatecne. Ja ve svetlech odrazky mam. Na STK bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri Octaviaa Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 (editace) Mam tam tady ty tak myslim ze na rs to nebude pokud je myslena ta odrazka dole i tak mi rekli ze stim mi technickou nedaji jinak v reale kdyby to nebylo focene bleskem tak ta odrazka nejde ani videt pokud to je ona co jste myslel Editováno: 12. Září 2017, autor: Jiri Octaviaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arogan Vloženo 12. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2018 Síce nemám combi, ale nahodil som čierne dymové na biely liftback, takto nejak to svieti, z uhlov to svieti slabo, až vôbec, ale zozadu to vidno pekne aj keď sú to tie najtmavsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deejva Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Ahoj. Koupil jsem si tato světla, ale nesvítí mi do tvaru 'C', ale svítí jen horní a spodní část. Postranní žárovky jsou u klasického světla připojeny přes 2 kabely. Nemusí se nějak tyto 2 kabely zapasovat do přípojky světla? Octavia 2 facelift 2012 Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraťas1 Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Nevím jak je to u ostatních, ale u těchto se mi líbí možnost dynamického blinkru ? https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-ii-combi-zadni-led-svetla-litec-dynamicky-blikac-cira-11881cz128/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirjon Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Dobrý den/ahoj, nechci zakládat nové téma. Stará verze Octavia 2 kombi. Objednal jsem tato světla https://spoiler-tuning.cz/zadni-svetla-cerna-led-litec-skoda-octavia-ii-combi-dynamicky-blikac-53529 Nicméně mi poslali jedno štípnuté a ještě ne černá (protože mají blbě přiřazené fotky), která jsem chtěl. Reklamace bude snad ok, ale nedaří se mi tato světla nikde jinde sehnat. Nemáte někdo tip na to, kde je koupit? LITEC LED zadní světla Škoda Octavia II 1Z Combi včetně Facelift -- rok výroby 2004-08 / 2008-13 černé/kouřové, dynamický blinkr Případně bud vděčný za doporučení jiných, černých světel s homologací. A ano, google jsem používal :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.