Sved158 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Zdravím Vás Škodováci. Jsem tady nový a mám dotázek. Chci si nechat namontit nové rádio do mé O1 a mám vyhlédnuté Škoda Stream s MP3 přehrávačem z O2, jenže nevím zda se mi vejde do mé palubky aniž bych ji musel nějak brutálně vykuchat. Nemáte s tím někdo nějakou plodnou zkušenost. Předem díky za Vaše názory a postřehy Koukal jsem i zpět a nic podobnýho jsem tam nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 I pokud by se ti to tam nakrásně rozměrově vešlo bude problém s komunikací a ovládáním. Ovládání radia Stream jde po datovém vedení. Je z O II tam je jiný protokol Can Bus 2.0 datového vedení než na O I Ta má Can Bus 1.6. Byla by sice nějaká možnost řešit to převodníkem třeba tady: http://www.stualarm.cz/produkt/cbs05-prevodnik-signalu-can-1620-pro-rns-510-s-tv-free/ ,ale vidíš tu cenu a funkce nemusí být 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 O1 navíc myslím nemá ani CAN 1.6, ten je myslím v F1 a S1, takže ani s tím převodníkem to nepofachčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.