Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidi premyslim o vymene radia za columbus. Dejte nejaky typy jake mate zkusenosti a kde a zakolik vam to delali!! :help:

přečti si jedno velké téma zde na foru at víš do čeho jdeš.... podle roku výroby nutná výměna gateway, jednotky parkovacích senzorů pro zobrazení, nakodování všeho, správný firmware...

• Autor

Tak to kazdopadne s tebou souhlasim spis mi jde o to kdo to tuto sluzbu nabizi a za kolik .

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

orientačně

výměna za RNS 510 - 300,-

interiérová anténa gps 500,-

gateway výměna nakódování 300,-

gateway 800-1200,-

přepojení zadních PDC 800,-

jednotka pdc fl od 1000,-

atd.

Zkus Honza72, cenovka kolem 15 tis., koupil jsem nepoužitý, poslední model, žádná lapka

Columbuse doporučuji, jen pozor na ty vykradené z aut. Údajně jsou schopni je v autorizovaných servisech zabavit. Myslím, že je lepší si připlatit za alespoň minimální záruku. Navíc má člověk dobrý pocit, že to nepodporuje.

Upraveno od petamoravec

to že není ukradená z auta neznamená že je čistá

• 2 týdny později...

sice to není na co se ptáš, ale včera jsem náhodou narazil na tohle. Určitě to stojí za prostudování. Na O II je na to pouze potřeba dokoupit rámeček aby to pasovalo. Najdi si to i na YouTube, tam to někdo předvádí v akci, docela se mi to líbí.

...http://www.elcar.cz/k-vestavbe/1064-zenec-ze-nc2010-navigace-volkswagen-seat--koda.html

sice to není na co se ptáš, ale včera jsem náhodou narazil na tohle. Určitě to stojí za prostudování. Na O II je na to pouze potřeba dokoupit rámeček aby to pasovalo. Najdi si to i na YouTube, tam to někdo předvádí v akci, docela se mi to líbí.

...http://www.elcar.cz/k-vestavbe/1064-zenec-ze-nc2010-navigace-volkswagen-seat--koda.html

Je to čína, dá se sehnat okolo 7 tis.(DealExtreme atd.) podle mých informací ovšem neumí komunikovat s park. senzory a maxidotem. Takže k ničemu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.