Honza Korpus Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 (editace) Také mám stejný problém, jen mi ktomu nefunguje centrál na levé straně auta a dioda u řidiče. Shodou okolností mám nové rádio (Pioneer) a když jsem tu četl že to muže být i přehozeným káblem šel jsem to hned zkusit....bohužel bezvýsledně :-( jak dioda tak signaliz. stále nefungují. Tuším že mikrospínače mám vpohodě při otevření dveří řidiče či spolujezdce se rozsvítí interiérové světlo a po zavření zas zhasne (cca po půl minutě). (Mám OT 1 rv. 98) Máte prosím někdo další varianty nebo nápady čím by to mohlo být? Editováno: 29. Listopad 2011, autor: Honza Korpus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluerman Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Při zapojení autorádia Sony jsem měl prohozený trvalé napájení-memory s napájením přes klíček, pin 4-7. Problém - nefungovala signalizace rozsvícených světel a blikající kontrolka ve dveřním tapecu u řidiče. Zdravím Vás pánové, chtěl bych se zeptat a možná budu vypadat jako blbec ale aspoň mi začne vše fungovat jak má. Které dva dráty se mají u toho autorádia přehodit? (Jsou to barvy červená a žlutá?) Protože pokud vypnu autorádio klíčkem tak mi signalizace funguje ale jakmile ho vypnu čudlíkem tak najednou nic nepípá a proto hádám že je třeba přehodit ty dva dráty. Jenže nevím barvičky poradíte mi prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Zpravidla žlutá a červená. Jsou to piny 4 a 7 Na svorkovnici je popis (čísla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanVS Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Mám dotaz, pokud se k tomuhle tématu někdo po letech vrátí. Signalizace rozsvícených světel začne pípat s několikavteřinovým zpožděním (cca 6-8 sec). To mezitím vystoupím z auta a světla svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.