Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

..začalo to nevině, postavil jsem večer Octu pod strom, lípu ( nojo, poslední parkovací místo před barákem, pražáci ví o čem mluvím) a ráno se nestačil divit.

Auto zasr...é jak jetel a tak po cestě do práce jedu kolem benzínky JET a vidím poutač u silnice mega rozměrů: Nová technologie mytí, VYČISTÍ A NEPOŠKRÁBE !

TO MUSÍM DOPŘÁT SVÉMU AUTÍ A ...?

V průběhu mytí najednou rána jako krá.a u předního okna a něco odlítlo od auta.

Kartáče odjely a já koukám na umyté auto:

- ulomené ramínko stěrače

- zlomené plasty pod stěračem

- poškrábené čelní okno, v délce přes 20 cm před řidičem

:076

Benzínka se zachovala OK a vše mi hradí...nicméně kartáče, takové ty silnější látkové pruhy již nemusím.

Že jsem to nenechal na víkend na ruce, jako obvykle.

-_-

To se stát mě, tak se mi kousne pumpa a je po mě. :rip:

Každopádně je dobré, jak se benzínka zachovala.

P.S.: Zlaté české ručičky ;)

To se stát mě, tak se mi kousne pumpa a je po mě. :rip:

Každopádně je dobré, jak se benzínka zachovala.

P.S.: Zlaté české ručičky ;)

soucítim s tebou :o , jj neni nad ruční mití, ale když je kalup a nechceš jezdit se zahumu.... autem tak občas myčka pomůže ;) , já mám zkušenost jen se SHELL a OMV a good B) .....

Mně zase myčka na Aralce servala přední krytku ostřikovače světlometů. Akorát že to byli šmejdi a hádali se se mnou, nakonec jsem z nich vytřískal pět komfortních mytí zdarma, ale tu krytku jsem si musel koupit novou (mimochodem 200Kč) a k tomu lak ve spreji, který jsem teda ještě upotřebil na jiné věci, ale vyšlo to v tu chvíli na 500.

Dotaz : jak to je když jsem si teď nalepil křídlo s návštěvou myčky ? Já tam teda nejszdím často,jen jednou či dvakrát do roka (po zimě chci tu sůl dostat z míst,do kterých se běžným mytím nedostanu)

Aby to ten spoiler neutrhlo !!

Máte někdo zkušenosti ?

já mám vzadu hodně velké křídlo, myslím že větší ani neseženeš a řešil jsem to co ty, ale nemusíš se bát, byl jsem snad už ve všech typech myčky a nikdy se nic nestalo, prostě se tomu vyhne, jediný problém co je, že ti neumyje prostor pod křídlem a polovinu zadního skla :)

jenom by jsi měl nechat ten silikon, popř. lepidlo nechat aspoň 24 hodin uschnout

;)

já mám vzadu hodně velké křídlo, myslím že větší ani neseženeš a řešil jsem to co ty, ale nemusíš se bát, byl jsem snad už ve všech typech myčky a nikdy se nic nestalo, prostě se tomu vyhne, jediný problém co je, že ti neumyje prostor pod křídlem a polovinu zadního skla :)

Tak tak, s kridlama nema problema :)

• Autor

..jo,jo, mám také stříšku nad 5. dveřmi na Combi , tu větší a bez problémů to přežilo.

Nejvíc mne štve, že si autí vypipláš a pak zase něco s čím nepočítáš. A to je pořád

:angry:

Speedy20V - u těch velkých křídel je nebezpeční, že když je na myčce špinavé čidlo, tak to velké křídlo přehlídne a snadno se stane, že ti uletí. Jako mě. Je tedy pravda, že problém s náhradou nebyl. Zaplatila to pojišťovna majitele pumpy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.