Publikováno Červen 26, 200619 r ..začalo to nevině, postavil jsem večer Octu pod strom, lípu ( nojo, poslední parkovací místo před barákem, pražáci ví o čem mluvím) a ráno se nestačil divit. Auto zasr...é jak jetel a tak po cestě do práce jedu kolem benzínky JET a vidím poutač u silnice mega rozměrů: Nová technologie mytí, VYČISTÍ A NEPOŠKRÁBE ! TO MUSÍM DOPŘÁT SVÉMU AUTÍ A ...? V průběhu mytí najednou rána jako krá.a u předního okna a něco odlítlo od auta. Kartáče odjely a já koukám na umyté auto: - ulomené ramínko stěrače - zlomené plasty pod stěračem - poškrábené čelní okno, v délce přes 20 cm před řidičem Benzínka se zachovala OK a vše mi hradí...nicméně kartáče, takové ty silnější látkové pruhy již nemusím. Že jsem to nenechal na víkend na ruce, jako obvykle.
Červen 26, 200619 r To se stát mě, tak se mi kousne pumpa a je po mě. Každopádně je dobré, jak se benzínka zachovala. P.S.: Zlaté české ručičky
Červen 26, 200619 r To se stát mě, tak se mi kousne pumpa a je po mě. Každopádně je dobré, jak se benzínka zachovala. P.S.: Zlaté české ručičky soucítim s tebou , jj neni nad ruční mití, ale když je kalup a nechceš jezdit se zahumu.... autem tak občas myčka pomůže , já mám zkušenost jen se SHELL a OMV a good .....
Červen 26, 200619 r Mně zase myčka na Aralce servala přední krytku ostřikovače světlometů. Akorát že to byli šmejdi a hádali se se mnou, nakonec jsem z nich vytřískal pět komfortních mytí zdarma, ale tu krytku jsem si musel koupit novou (mimochodem 200Kč) a k tomu lak ve spreji, který jsem teda ještě upotřebil na jiné věci, ale vyšlo to v tu chvíli na 500.
Červen 26, 200619 r Dotaz : jak to je když jsem si teď nalepil křídlo s návštěvou myčky ? Já tam teda nejszdím často,jen jednou či dvakrát do roka (po zimě chci tu sůl dostat z míst,do kterých se běžným mytím nedostanu) Aby to ten spoiler neutrhlo !! Máte někdo zkušenosti ?
Červen 26, 200619 r já mám vzadu hodně velké křídlo, myslím že větší ani neseženeš a řešil jsem to co ty, ale nemusíš se bát, byl jsem snad už ve všech typech myčky a nikdy se nic nestalo, prostě se tomu vyhne, jediný problém co je, že ti neumyje prostor pod křídlem a polovinu zadního skla
Červen 26, 200619 r jenom by jsi měl nechat ten silikon, popř. lepidlo nechat aspoň 24 hodin uschnout
Červen 26, 200619 r já mám vzadu hodně velké křídlo, myslím že větší ani neseženeš a řešil jsem to co ty, ale nemusíš se bát, byl jsem snad už ve všech typech myčky a nikdy se nic nestalo, prostě se tomu vyhne, jediný problém co je, že ti neumyje prostor pod křídlem a polovinu zadního skla Tak tak, s kridlama nema problema
Červen 27, 200619 r Autor ..jo,jo, mám také stříšku nad 5. dveřmi na Combi , tu větší a bez problémů to přežilo. Nejvíc mne štve, že si autí vypipláš a pak zase něco s čím nepočítáš. A to je pořád
Červen 28, 200619 r Speedy20V - u těch velkých křídel je nebezpeční, že když je na myčce špinavé čidlo, tak to velké křídlo přehlídne a snadno se stane, že ti uletí. Jako mě. Je tedy pravda, že problém s náhradou nebyl. Zaplatila to pojišťovna majitele pumpy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.