Přejít na obsah

Vyčistí ...nepoškrábe !

Octavka TDI

Doporučené příspěvky

..začalo to nevině, postavil jsem večer Octu pod strom, lípu ( nojo, poslední parkovací místo před barákem, pražáci ví o čem mluvím) a ráno se nestačil divit.

Auto zasr...é jak jetel a tak po cestě do práce jedu kolem benzínky JET a vidím poutač u silnice mega rozměrů: Nová technologie mytí, VYČISTÍ A NEPOŠKRÁBE !

TO MUSÍM DOPŘÁT SVÉMU AUTÍ A ...?

V průběhu mytí najednou rána jako krá.a u předního okna a něco odlítlo od auta.

Kartáče odjely a já koukám na umyté auto:

- ulomené ramínko stěrače

- zlomené plasty pod stěračem

- poškrábené čelní okno, v délce přes 20 cm před řidičem

:076

Benzínka se zachovala OK a vše mi hradí...nicméně kartáče, takové ty silnější látkové pruhy již nemusím.

Že jsem to nenechal na víkend na ruce, jako obvykle.

-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To se stát mě, tak se mi kousne pumpa a je po mě. :rip:

Každopádně je dobré, jak se benzínka zachovala.

P.S.: Zlaté české ručičky ;)

soucítim s tebou :o , jj neni nad ruční mití, ale když je kalup a nechceš jezdit se zahumu.... autem tak občas myčka pomůže ;) , já mám zkušenost jen se SHELL a OMV a good B) .....

Odkaz ke komentáři

Mně zase myčka na Aralce servala přední krytku ostřikovače světlometů. Akorát že to byli šmejdi a hádali se se mnou, nakonec jsem z nich vytřískal pět komfortních mytí zdarma, ale tu krytku jsem si musel koupit novou (mimochodem 200Kč) a k tomu lak ve spreji, který jsem teda ještě upotřebil na jiné věci, ale vyšlo to v tu chvíli na 500.

Odkaz ke komentáři

já mám vzadu hodně velké křídlo, myslím že větší ani neseženeš a řešil jsem to co ty, ale nemusíš se bát, byl jsem snad už ve všech typech myčky a nikdy se nic nestalo, prostě se tomu vyhne, jediný problém co je, že ti neumyje prostor pod křídlem a polovinu zadního skla :)

Odkaz ke komentáři

já mám vzadu hodně velké křídlo, myslím že větší ani neseženeš a řešil jsem to co ty, ale nemusíš se bát, byl jsem snad už ve všech typech myčky a nikdy se nic nestalo, prostě se tomu vyhne, jediný problém co je, že ti neumyje prostor pod křídlem a polovinu zadního skla :)

Tak tak, s kridlama nema problema :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...