Octavka TDI Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ..začalo to nevině, postavil jsem večer Octu pod strom, lípu ( nojo, poslední parkovací místo před barákem, pražáci ví o čem mluvím) a ráno se nestačil divit. Auto zasr...é jak jetel a tak po cestě do práce jedu kolem benzínky JET a vidím poutač u silnice mega rozměrů: Nová technologie mytí, VYČISTÍ A NEPOŠKRÁBE ! TO MUSÍM DOPŘÁT SVÉMU AUTÍ A ...? V průběhu mytí najednou rána jako krá.a u předního okna a něco odlítlo od auta. Kartáče odjely a já koukám na umyté auto: - ulomené ramínko stěrače - zlomené plasty pod stěračem - poškrábené čelní okno, v délce přes 20 cm před řidičem Benzínka se zachovala OK a vše mi hradí...nicméně kartáče, takové ty silnější látkové pruhy již nemusím. Že jsem to nenechal na víkend na ruce, jako obvykle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 To se stát mě, tak se mi kousne pumpa a je po mě. Každopádně je dobré, jak se benzínka zachovala. P.S.: Zlaté české ručičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 To se stát mě, tak se mi kousne pumpa a je po mě. Každopádně je dobré, jak se benzínka zachovala. P.S.: Zlaté české ručičky soucítim s tebou , jj neni nad ruční mití, ale když je kalup a nechceš jezdit se zahumu.... autem tak občas myčka pomůže , já mám zkušenost jen se SHELL a OMV a good ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Mně zase myčka na Aralce servala přední krytku ostřikovače světlometů. Akorát že to byli šmejdi a hádali se se mnou, nakonec jsem z nich vytřískal pět komfortních mytí zdarma, ale tu krytku jsem si musel koupit novou (mimochodem 200Kč) a k tomu lak ve spreji, který jsem teda ještě upotřebil na jiné věci, ale vyšlo to v tu chvíli na 500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Dotaz : jak to je když jsem si teď nalepil křídlo s návštěvou myčky ? Já tam teda nejszdím často,jen jednou či dvakrát do roka (po zimě chci tu sůl dostat z míst,do kterých se běžným mytím nedostanu) Aby to ten spoiler neutrhlo !! Máte někdo zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 já mám vzadu hodně velké křídlo, myslím že větší ani neseženeš a řešil jsem to co ty, ale nemusíš se bát, byl jsem snad už ve všech typech myčky a nikdy se nic nestalo, prostě se tomu vyhne, jediný problém co je, že ti neumyje prostor pod křídlem a polovinu zadního skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 jenom by jsi měl nechat ten silikon, popř. lepidlo nechat aspoň 24 hodin uschnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 já mám vzadu hodně velké křídlo, myslím že větší ani neseženeš a řešil jsem to co ty, ale nemusíš se bát, byl jsem snad už ve všech typech myčky a nikdy se nic nestalo, prostě se tomu vyhne, jediný problém co je, že ti neumyje prostor pod křídlem a polovinu zadního skla Tak tak, s kridlama nema problema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ..jo,jo, mám také stříšku nad 5. dveřmi na Combi , tu větší a bez problémů to přežilo. Nejvíc mne štve, že si autí vypipláš a pak zase něco s čím nepočítáš. A to je pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Speedy20V - u těch velkých křídel je nebezpeční, že když je na myčce špinavé čidlo, tak to velké křídlo přehlídne a snadno se stane, že ti uletí. Jako mě. Je tedy pravda, že problém s náhradou nebyl. Zaplatila to pojišťovna majitele pumpy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.