Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nahráno začátkem 7/2006 a je to verze 18.0.0.0

svolávačka na odstranění bouchnutí v reproduktorech...

Vloženo

...jo určitě se tam stav, mám O2 4x4 2FSi a při první návštěvě v servisu (montáž HF) zjistili že mají přehrát firmware radia. Příkaz od Škody Auto...

Vloženo

A jeste jedna vec, v oktavce je handsfree, drzak na muj telefon zatim neni, kdyz dam na founu vyhledat BT zarizeni tak nic nenajde, takze modrozuba asi nebude, chci se zeptat kde najdu RJ toho HF a jestli by sla vymenit za modrozubou...?

• o 1 rok později...
Vloženo

okrajove se to tu zminilo, ale nikdo to nerozvedl-kdyz mam v O2 repro jen v predu a chtel bych i dozadu-musi se doplnovat kabely nebo jsou kabely pripravene a stacily by doplnit repraky.

diky

• o 3 měsíce později...
Vloženo
Tak to by mě taky zajímalo O2 2006 rádio Audience a repro jenom v předu. Má to rádio vubec výstup na zadní???

Díky

Určitě, to má dneska snad každý rádio ;)

Vloženo
okrajove se to tu zminilo, ale nikdo to nerozvedl-kdyz mam v O2 repro jen v predu a chtel bych i dozadu-musi se doplnovat kabely nebo jsou kabely pripravene a stacily by doplnit repraky.

diky

Mne to museli dorabat ... :kuk:

Vloženo

A jak že jsou velké originál repráky ve předu?? Jestli je má cenu měnit za komponentní 16. Jestli to bude mít vubec cenu. a nebo jedině vyměnit za 20. Díky

Vloženo
A jak že jsou velké originál repráky ve předu?? Jestli je má cenu měnit za komponentní 16. Jestli to bude mít vubec cenu. a nebo jedině vyměnit za 20. Díky

Ja som tie povodne predne repra nechal, dotiahol som si do kufra kable a osadil som si do plata JBL 2 pasmove 300W ovaly . Mne to staci a cele ma to stalo 3000,- Sk aj s pracou. Zalezi ako je clovek narocny a kolko je ochotny pustit za kvalitne ozvucenie .

• o 2 roky později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...