Červenec 26, 200619 r nahráno začátkem 7/2006 a je to verze 18.0.0.0 svolávačka na odstranění bouchnutí v reproduktorech...
Červenec 26, 200619 r ...jo určitě se tam stav, mám O2 4x4 2FSi a při první návštěvě v servisu (montáž HF) zjistili že mají přehrát firmware radia. Příkaz od Škody Auto...
Červenec 26, 200619 r A jeste jedna vec, v oktavce je handsfree, drzak na muj telefon zatim neni, kdyz dam na founu vyhledat BT zarizeni tak nic nenajde, takze modrozuba asi nebude, chci se zeptat kde najdu RJ toho HF a jestli by sla vymenit za modrozubou...?
Září 30, 200717 r okrajove se to tu zminilo, ale nikdo to nerozvedl-kdyz mam v O2 repro jen v predu a chtel bych i dozadu-musi se doplnovat kabely nebo jsou kabely pripravene a stacily by doplnit repraky. diky
Leden 28, 200817 r Tak to by mě taky zajímalo O2 2006 rádio Audience a repro jenom v předu. Má to rádio vubec výstup na zadní??? Díky
Leden 28, 200817 r Tak to by mě taky zajímalo O2 2006 rádio Audience a repro jenom v předu. Má to rádio vubec výstup na zadní??? Díky Určitě, to má dneska snad každý rádio
Leden 28, 200817 r okrajove se to tu zminilo, ale nikdo to nerozvedl-kdyz mam v O2 repro jen v predu a chtel bych i dozadu-musi se doplnovat kabely nebo jsou kabely pripravene a stacily by doplnit repraky.diky Mne to museli dorabat ...
Leden 29, 200817 r A jak že jsou velké originál repráky ve předu?? Jestli je má cenu měnit za komponentní 16. Jestli to bude mít vubec cenu. a nebo jedině vyměnit za 20. Díky
Leden 29, 200817 r A jak že jsou velké originál repráky ve předu?? Jestli je má cenu měnit za komponentní 16. Jestli to bude mít vubec cenu. a nebo jedině vyměnit za 20. Díky Ja som tie povodne predne repra nechal, dotiahol som si do kufra kable a osadil som si do plata JBL 2 pasmove 300W ovaly . Mne to staci a cele ma to stalo 3000,- Sk aj s pracou. Zalezi ako je clovek narocny a kolko je ochotny pustit za kvalitne ozvucenie .
Únor 27, 201114 r Jake repro by ste zvolili na domontovani do zadnich dverich? Vybiram mezi original repro origo a nebo tyto neoriginal ale doporucenych do O 2 Neorigo Co si myslite?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.