TomV Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 btw nevite jaky je nejnovejsi FW Streamu bez MP3? Docela by me to zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host zaco Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 nahráno začátkem 7/2006 a je to verze 18.0.0.0 svolávačka na odstranění bouchnutí v reproduktorech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Takze kdyz mam 17.0.0.0 tak mam pelasit do servisu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host zaco Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 ...jo určitě se tam stav, mám O2 4x4 2FSi a při první návštěvě v servisu (montáž HF) zjistili že mají přehrát firmware radia. Příkaz od Škody Auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A jeste jedna vec, v oktavce je handsfree, drzak na muj telefon zatim neni, kdyz dam na founu vyhledat BT zarizeni tak nic nenajde, takze modrozuba asi nebude, chci se zeptat kde najdu RJ toho HF a jestli by sla vymenit za modrozubou...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Aha, uz jsem rozchodil BT takze beru svuj dotaz zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Písali ste ten FW rádia. Prispejem aj ja. Mám Audience a má FW 22.0.0.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
permonik Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 okrajove se to tu zminilo, ale nikdo to nerozvedl-kdyz mam v O2 repro jen v predu a chtel bych i dozadu-musi se doplnovat kabely nebo jsou kabely pripravene a stacily by doplnit repraky. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunomi Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Tak to by mě taky zajímalo O2 2006 rádio Audience a repro jenom v předu. Má to rádio vubec výstup na zadní??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Tak to by mě taky zajímalo O2 2006 rádio Audience a repro jenom v předu. Má to rádio vubec výstup na zadní??? Díky Určitě, to má dneska snad každý rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 okrajove se to tu zminilo, ale nikdo to nerozvedl-kdyz mam v O2 repro jen v predu a chtel bych i dozadu-musi se doplnovat kabely nebo jsou kabely pripravene a stacily by doplnit repraky.diky Mne to museli dorabat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunomi Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 A jak že jsou velké originál repráky ve předu?? Jestli je má cenu měnit za komponentní 16. Jestli to bude mít vubec cenu. a nebo jedině vyměnit za 20. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 A jak že jsou velké originál repráky ve předu?? Jestli je má cenu měnit za komponentní 16. Jestli to bude mít vubec cenu. a nebo jedině vyměnit za 20. Díky Ja som tie povodne predne repra nechal, dotiahol som si do kufra kable a osadil som si do plata JBL 2 pasmove 300W ovaly . Mne to staci a cele ma to stalo 3000,- Sk aj s pracou. Zalezi ako je clovek narocny a kolko je ochotny pustit za kvalitne ozvucenie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oner.s Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 tak už na to někdo přišel jak tam nacpat ten zesik ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy00 Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Jake repro by ste zvolili na domontovani do zadnich dverich? Vybiram mezi original repro origo a nebo tyto neoriginal ale doporucenych do O 2 Neorigo Co si myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.