David.kk Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Ahoj mám problém mám škoda felicia 1.3 r.v. 1996 jednobodové vstřikování.Můj známý mi měnil poloosu a po výměně poloosy jsem nastartoval přeparkoval auto a za 2 dny už jsem nenastratoval.Startér točí a když stratuju svítí mi červený vykřičník.Nic jyného to nedělá,svíčky mám OK baterka OK svíčky jsou od benzínu a dávaj jiskru všehcny, čerpadlo je slyšet jak spíná,pojistky jsou také OK. Nevíte čím by to mohlo být všem vřele děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 hele už jsem ti odpovídal v jiném tématu, prověřil jsi ten imobilizér??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David.kk Vloženo 6. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 (editace) Jojo imobilizér normálně sepne a pak můžu normálně startovat ale nechitne to nevím co stím. Editováno: 7. Březen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 asi by to chtělo píchnout na VAG, zda to přece jenom něco nepíše. Přesto si nemohu pomoci, furt mi to nasvědčuje tomu immo. Zkoušel jsi druhý klíček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David.kk Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 (editace) Ano zkoušel jsem druhý klíček ale já nemám imobilizér v klíči ale mám čipový je to takový magnet kterým se přejede po tom imobilizéru. Editováno: 7. Březen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.