Publikováno Březen 5, 201114 r Ahoj mám problém mám škoda felicia 1.3 r.v. 1996 jednobodové vstřikování.Můj známý mi měnil poloosu a po výměně poloosy jsem nastartoval přeparkoval auto a za 2 dny už jsem nenastratoval.Startér točí a když stratuju svítí mi červený vykřičník.Nic jyného to nedělá,svíčky mám OK baterka OK svíčky jsou od benzínu a dávaj jiskru všehcny, čerpadlo je slyšet jak spíná,pojistky jsou také OK. Nevíte čím by to mohlo být všem vřele děkuji za odpovědi.
Březen 6, 201114 r Autor Jojo imobilizér normálně sepne a pak můžu normálně startovat ale nechitne to nevím co stím. Upraveno Březen 7, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Březen 7, 201114 r asi by to chtělo píchnout na VAG, zda to přece jenom něco nepíše. Přesto si nemohu pomoci, furt mi to nasvědčuje tomu immo. Zkoušel jsi druhý klíček?
Březen 7, 201114 r Autor Ano zkoušel jsem druhý klíček ale já nemám imobilizér v klíči ale mám čipový je to takový magnet kterým se přejede po tom imobilizéru. Upraveno Březen 7, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.