Belper Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 (editace) Ahojte. Posledni dobou se mi zacalo projevovat vyrazne cvakani z leve strany benzinove nadrze. Tak jsem tam kouknul a je tem prichyceny kovovy valec do ktereho vedou 2 hadicky a ven 1 hadicka. Pokud jsem s nim hnul ruzne se ten zvuk zvysoval nebo snizoval na hlasitosti, Je to takove jako klapo cavkani Ale rozhodne je to dost neprijemny je to slyset i v kabine pri pustenem motoru. Auto ma najeto 8000 km a je v nem 1.2 Tsi Nejaka zkusenost? Mel by jsem to resit v servisu? Editováno: 5. Březen 2011, autor: Belper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 (editace) Je to palivový filtr s regulátorem tlaku, občas se stává že je hlučnější, nejvíc je to slyšet na ohřátém motoru na volnoběh kdy musí nejvíc regulovat..... V servisu na počkání vymění, pokud je skladem , práce na 10 minut Editováno: 5. Březen 2011, autor: Jikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belper Vloženo 5. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Moc dekuju za odpoved. Ziju trvale v cizine a auto mam ale z CZ tak doufam ze se nebudou skubat v cizim servisu A melo by to urcite patrit do zaruky ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belper Vloženo 20. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Hmm, tak ve Skode UK mi rekli ze je to naprosto v poradku. I kdyz to v kabine je slyset velmi hlasite. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misko123456 Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Je to ten palivovy filter, treba tam dat filter od VW, co je na 6,6 bar. Povodny je na 6,4bar. Ale vo vacsine skodovackych servisov to len vypodlozia molitanom äsenzacny napad v dnesnej dobe), dnes to spravili tak mne - uvidim, koko to vydrzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.