Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte.

Posledni dobou se mi zacalo projevovat vyrazne cvakani z leve strany benzinove nadrze. Tak jsem tam kouknul a je tem prichyceny kovovy valec do ktereho vedou 2 hadicky a ven 1 hadicka. Pokud jsem s nim hnul ruzne se ten zvuk zvysoval nebo snizoval na hlasitosti, Je to takove jako klapo cavkani :D Ale rozhodne je to dost neprijemny je to slyset i v kabine pri pustenem motoru.

Auto ma najeto 8000 km a je v nem 1.2 Tsi

Nejaka zkusenost? Mel by jsem to resit v servisu?

Editováno: , autor: Belper
Vloženo (editace)

Je to palivový filtr s regulátorem tlaku, občas se stává že je hlučnější, nejvíc je to slyšet na ohřátém motoru na volnoběh kdy musí nejvíc regulovat.....

V servisu na počkání vymění, pokud je skladem , práce na 10 minut :palec2:

Editováno: , autor: Jikra
  • o 1 měsíc později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

Je to ten palivovy filter, treba tam dat filter od VW, co je na 6,6 bar. Povodny je na 6,4bar. Ale vo vacsine skodovackych servisov to len vypodlozia molitanom äsenzacny napad v dnesnej dobe), dnes to spravili tak mne - uvidim, koko to vydrzi....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...