Publikováno Březen 5, 201114 r Ahojte. Posledni dobou se mi zacalo projevovat vyrazne cvakani z leve strany benzinove nadrze. Tak jsem tam kouknul a je tem prichyceny kovovy valec do ktereho vedou 2 hadicky a ven 1 hadicka. Pokud jsem s nim hnul ruzne se ten zvuk zvysoval nebo snizoval na hlasitosti, Je to takove jako klapo cavkani Ale rozhodne je to dost neprijemny je to slyset i v kabine pri pustenem motoru. Auto ma najeto 8000 km a je v nem 1.2 Tsi Nejaka zkusenost? Mel by jsem to resit v servisu? Upraveno Březen 5, 201114 r od Belper
Březen 5, 201114 r Je to palivový filtr s regulátorem tlaku, občas se stává že je hlučnější, nejvíc je to slyšet na ohřátém motoru na volnoběh kdy musí nejvíc regulovat..... V servisu na počkání vymění, pokud je skladem , práce na 10 minut Upraveno Březen 5, 201114 r od Jikra
Březen 5, 201114 r Autor Moc dekuju za odpoved. Ziju trvale v cizine a auto mam ale z CZ tak doufam ze se nebudou skubat v cizim servisu A melo by to urcite patrit do zaruky ze?
Duben 20, 201114 r Autor Hmm, tak ve Skode UK mi rekli ze je to naprosto v poradku. I kdyz to v kabine je slyset velmi hlasite. :/
Leden 27, 201213 r Je to ten palivovy filter, treba tam dat filter od VW, co je na 6,6 bar. Povodny je na 6,4bar. Ale vo vacsine skodovackych servisov to len vypodlozia molitanom äsenzacny napad v dnesnej dobe), dnes to spravili tak mne - uvidim, koko to vydrzi....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.