Venca111 Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 zdravim chlapy mam problem s mezi kusem co se napojuje na táhlo řazení a na tu kulatinu z převodovky mám tam vůli při otáčení dostran nevim jak to vyřešit jsem lajk tak bych chtěl poradit jak to uchytit aby to drželo a já nemusel řadit pětku o koleno spolujezdce děkuji předem za dobrou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kikineek1 Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 nazdar bazar, problem obycejne býva ve vygrajdaném pružnem členu. je to ta gumová věc dole mezi tou kulatinou jak řikas a táhlem řadici paky. kupuje se to novy, ja to měl taky,ale radši jsem si tu kulisu zařizl akorad na ruku. a problem je vyřešen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca111 Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 ne ne to nemam na mysli to mám nový tam moc vůle není rekl bych skoro zadna mam vuli na spojeni prevodovky a prave toho jak ty myslis toho kloubu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Mám to samé. Podle mě se musí půlit převodovka a tuto tyčku vyměnit. Nebo tu díru pro šroub zalepit nějakým speciálním 2-složkovým lepidlem a vyvrtat díru novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca111 Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 pulit prevodovka se me moc nechce co kdybych vyvrtal vetsi diru a dal tam 6tku šroub jaky sou nazory na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 No nevim jak ty, ale já tam mám myslím už M8 díru a větší už tam dát nejde. Jestli tam máš něco menšího než M6, pak ano, tohle by pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca111 Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 (editace) asi mas pravdu no von tam je vlastne M8 kolík to mi netrklo a co myslis udělat tu díru kousek dál než je ten kolík to by šlo ne ? nebo me napadlo to privarit normal na hulvata Editováno: 9. Březen 2011, autor: Venca111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 no vrtat to někde pod autem a trefit přesně střed... .....to se mi spíš libí to svaření...tedy, spíš bych to jen bodl na 2 místech....dobrej nápad, to stojí zato to zkusit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca111 Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 no asi to skusim no domluvim svářečku a bude to přece se s tim nebudu sr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Ve většině případů stačí vyměnit ten "pružný kolík" žádný šrub nebo něco podobného ,v pantu u dveří jsou taky jen pružné kolíky ,vydrží totiž více bez toho aby vyčvachtaly díru, pokud to nepomůže - převrtat na větší a je klid .rozhodně bych to nevařil pokud teda nepude do šrotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 nene...žádný pružný kolík, ani nevím, že by tam nějaký byl. .....ano, pod řadičkou je několik spojů s gumovým kloubem a pak tyč, která vede dopředu k převodovce a ta je tam právě přišroubovaná M8 sřoubem (tj z převodovky vede hřídel s dírou) a tenhle spoj a právě ta díra je vykvedlaná doleva doprava. Převrtat to nejde neb hřídel je myslím průměr 12mm a převrtátí je na M10...tj. 1mm na kraji je hodně málo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca111 Vloženo 11. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 no ja tam ten kolík mám jestli je dutej teda protoze tam mam cosi v cem je dira 6 mm to bude asi ten rozpernej kolik jenze strcil sem do ty diry kolíku nejt docela na fest a stejne tam ta vůle byla tak nevim jesli by pomohlo výměna toho kolíku každopádně když tam ten mezi člen přivařím tak to rozmontovat pujde dyz bych menil prevodovku v budoucnu tak odpojim jen ten radici kloub s tim tahlem a sundam prevodovku stejne takze v tom bych problem neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca111 Vloženo 12. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 nene...žádný pružný kolík, ani nevím, že by tam nějaký byl. .....ano, pod řadičkou je několik spojů s gumovým kloubem a pak tyč, která vede dopředu k převodovce a ta je tam právě přišroubovaná M8 sřoubem (tj z převodovky vede hřídel s dírou) a tenhle spoj a právě ta díra je vykvedlaná doleva doprava. Převrtat to nejde neb hřídel je myslím průměr 12mm a převrtátí je na M10...tj. 1mm na kraji je hodně málo zmena jeste skusim nechat si na soustruhu vytocit 9mm kulatinu s M8 zavitem na konci to by mohlo fungovat si myslim doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Chytré, to by mohlo velice dobře fungovat, určitě pak poreferuj. Pozor na horní matku spoje, resp. závit by neměl být moc dlouhý, jinak to myslím zavazí o tu stabilizační řadící tyč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca111 Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 tak jsem to dneska spáchal čep v průměru 9 mm hlavička 12mm vysoká 5 mm a dole zavit M8 cely to bylo dlouhy asi cca 2,5 cm mozna delsi uz presne nevim mam nekde vykres kterej sem delal projel sem diry na tom válečku a na ty hrideli naraz 9 mm vrtakem nasadil slo to tam na fest docela takze vule je minimalní funguje to paradně pod matku jsem dal pérovku dotah a to tam drzi jak čert řazení mnohem lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.