Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám problém... mám Octavii 2.0 Tdi (103Kw) .... nedávno mi při jízdě začala svítit kontrolka vody.... zastavil a voda silně kapala na silnici....během chvíle louže. Den jsem ji tak po 10 ti km dolíva.... pořát do kola .... teplota nerostla... stále 90 stupňů ale jezdil jsem s lehkou nohou. druhý den to přestalo..... voda stále držela na stejné hladině ... a teď je to tu zas.... nemáte s tím někdo stejnou zkušenost???

Vloženo

Jo máme,je tam asi 150 míst,odkud může téct voda. Takže to chce otevřít motor,příp sundat kryt a čumět kde to valí. Jestli se na to necítíš,dej to někomu,kdo to zmákne. Když Tě začne bolet zub,taky se budeš tady ptát,jestli s tím nemá někdo zkušenosti?

Vloženo

Mám uplně to sáme u OII 1,6MPI s kamošem jsme to zkoukli a proreznul chladič zboku takže je to na výměnu. A měl jsem uplně ty sáme okolnosti jako ty.... takže rada podivat se kde to teče :-D jak vim je k nezaplacení ^^

Vloženo (editace)

Nezbývá než souhlasit s příspěvky nademnou. Zajeď k někomu na rampu, sundej spodní kryt motoru a koukej kde to teče. Podle toho jak jsi to vylíčil to určitě poznáš kde to teče. :palec2:

Editováno: , autor: Sniper_2003
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Mám problém... mám Octavii 2.0 Tdi (103Kw) .... nedávno mi při jízdě začala svítit kontrolka vody.... zastavil a voda silně kapala na silnici....během chvíle louže. Den jsem ji tak po 10 ti km dolíva.... pořát do kola .... teplota nerostla... stále 90 stupňů ale jezdil jsem s lehkou nohou. druhý den to přestalo..... voda stále držela na stejné hladině ... a teď je to tu zas.... nemáte s tím někdo stejnou zkušenost???

Mě to na 2,0FSI začalo tak, že se voda při ohřáté vodě neztrácela. Až po dojezdu, když voda chladla. Dělalo to těsnění pod termostatem

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Mám taky problém s vodou - všechna voda vylítá během cca 40 Km. Vyměněno těsnění, srovnaná a otlakovaná hlava, kontrola vodní pumpy, hadic a stále se ztrácí.. pod autem nikde ani kapka.. :-/

Editováno: , autor: dawe88

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...