Publikováno Březen 8, 201114 r MAM MOŽNOST VOLIT MEZI TARTARINI LOVATEM A ELPIGAZEM MÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI TĚMITO VYROBKY PORADTE CO ZVOLIT ?
Březen 8, 201114 r Nemám nejaktuálnější informace o Tartarini EOBD software a o Elpigaz EOBD. Takže vycházím z jejich před-EOBD produktů. Vesměs všechny 3 vyjmenované jsou na tom velmi podobně. Mechanicky nevím jaké vstřikovače tam budeš mít - takže můžou být rozdíly, ale to je spíše jenom o výdrži, nicméně nejde jednoznačně říct který z uvedených bude lepší. Reduktory by neměli být problém v ničem. Softwarové ladění velmi podobné (u Elpigazu je nutný HW key, který skoro nikdo nemá, ale dá se to naladit průměrně i bez něj) Nevím o jakou se jedná Octavii, motor - kód motoru, tudíž jestli podporuje EOBD, protože ani jeden produkt výše vyjmenovaný nejde podle mě bez EOBD s korekcemi kvalitně naladit.
Březen 8, 201114 r Autor OCTAVIA 2 1.6 MPI 75KW TIP MOTORU BGU Upraveno Březen 8, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Březen 8, 201114 r pro odpověď používej to zelené tlačítko dole "Odpovědět" a NE to šedé "odpovědět s citací"
Březen 8, 201114 r Hej malto, kdyby ti každej dal za tuto minislužbu "mazání" flašku, tak si každej den solidně nahňápanej na chodníku před barákem MILI Tak u tohoto motoru je to asi nastejno. Akorát Lovato asi neumí napichnout přímo EOBD zásuvku pro korekce. Nicméně ať už tam dáš cokoliv z výše vyjmenovaného, bude to všechno velmi podobné. Nevidím většího problému v zařízení, jak v tom, kdo ti ho tam bude dávat. Pokud ti to tam namontuje borec, který svou montáž odvede "poctivě, kvalitně, trochu esteticky a kvalitně ti to naladí", nebudeš si stěžovat ani na jeden systém. Pokud se to udělá "aby to jelo, zvonkovým drátem, a naladit ať to jede", tak počítej s tím, že tady pak budeš pičovat na jakýkoliv systém, ať už Tartarini, Elpigaz, Lovato. Tady kupodivu každej nadává na Elpigaz, !já ho nemontuju!, a tvrdím, že není špatnej, spíš vidím problém v tom, že lidi co ho dělají jsou spíše neestetické prasata, co se ještě navíc nenaučili trochu normálně ladit auto. Samozřejmě najdou se i výjimky mezi Elpigazáky Vzal sem na mušku Elpigaz, ale je to se všemi výrobci tak.
Březen 10, 201114 r Autor Hej malto, kdyby ti každej dal za tuto minislužbu "mazání" flašku, tak si každej den solidně nahňápanej na chodníku před barákem MILI Tak u tohoto motoru je to asi nastejno. Akorát Lovato asi neumí napichnout přímo EOBD zásuvku pro korekce. Nicméně ať už tam dáš cokoliv z výše vyjmenovaného, bude to všechno velmi podobné. Nevidím většího problému v zařízení, jak v tom, kdo ti ho tam bude dávat. Pokud ti to tam namontuje borec, který svou montáž odvede "poctivě, kvalitně, trochu esteticky a kvalitně ti to naladí", nebudeš si stěžovat ani na jeden systém. Pokud se to udělá "aby to jelo, zvonkovým drátem, a naladit ať to jede", tak počítej s tím, že tady pak budeš pičovat na jakýkoliv systém, ať už Tartarini, Elpigaz, Lovato. Tady kupodivu každej nadává na Elpigaz, !já ho nemontuju!, a tvrdím, že není špatnej, spíš vidím problém v tom, že lidi co ho dělají jsou spíše neestetické prasata, co se ještě navíc nenaučili trochu normálně ladit auto. Samozřejmě najdou se i výjimky mezi Elpigazáky Vzal sem na mušku Elpigaz, ale je to se všemi výrobci tak. díky za radu asi zkusím elpigaz od p.ČADKA Z BRNA
Březen 10, 201114 r MILI, proč zas cituješ příspěvek ... ještě ke všemu tak dlouhý ... stačilo napsat "Paule, díky za radu ....." a všichni (jsme tu jen dva kdo odpovídají na tvé příspěvky) víme na koho odpovídáš. Takže pokud to ještě jednou předvedeš takto, bude to za varování. Mimochodem na Čadka jsem tu neslyšel (nečetl) nic pozitivního
Březen 10, 201114 r On tě chce ožrat nebo aspoň pozvat do hospody.... Příteli....p. Čadek se mi zdá, že pěkně mluví... Viděl jsem asi jenom 2-3 auta od něj montované, no moc se s tím neserou. Mám z p. Čadka trošku smíšené pocity, protože sem na něj slíchával hodně negatív, ale na druhou když se mrknu na jeho forum, tak to tam každý druhý to jeho montáž vychvaluje. Tak nevím no....nechci tady házek konkurenční attack, ale zajeď se tam spíš poptat, informovat a buď zvídavý, ať ti třeba ukážou nějaké auto co tam mají namontované a čeká pro zákazníka, jak to bude vypadat, jak se ti ta montáž bude líbit... než jim svěříš auto. No prostě sis zvolil značku elpigaz, já ti nic nevyvracím, ale ještě si budeš muset proklepnout firmu kdo ti to tam bude dávat - to už na mě není...
Březen 11, 201114 r Paule, a na co si myslíš,že je to forum...na to, aby si získával zákazníky,ti co píší a reklamují,ti se smažou, nebo jsi tam našel nějaký negativní příspěvek? P.Čadka znám velice dobře,je to invalidní šlověk, to mu neberu, ale sedí u PC a na každou otázku jen odepíše...přijeďte,není problém,od 7 do 15 hodin, víš sám, jak některé auto zamotá hlavu než se naladí a zprovozní,sám neudělal a neseřídil jediné auto, takže pro něj to fakt není problém!?....taky jsem tu viděl pár montáží, dokonce si do aut s EOBD troufne dát podtlak jak do Felicie a strašně se na foru dušuje, že on by něco takového nikdy neudělal, mám fotky, jednou z toho bude krásná nástěnka...
Březen 13, 201114 r Už sem tady po něm řešil jedno jeho auto Peugeot 406 kombi, kdy mu auto zdechává na LPG, a že oni mu tam dycky dali nové svíčky a tak nějak to jelo. No, auto sem teda vyjmečně dokázal vyřešit, mělo totiž uplně jinou závadu než svíčky A nedávno, ale to sem se taky zapotil nad jedním autem, a dal sem ho do guče až při 2. oficiální návštěvě. P. Čadek, nebo někdo tam cu nich se totiž rozhodli opravit Octaviu s BRC... Tak teda nevím jak je to s tím jeho forem, ale je fakt, že by to mohlo fungovat jako chytačka zákazníků. Proto sem psal zdejšímu uživateli, že systém Elpigaz dle výše jmenovaných není špatný systém, ale musí si očichat montážní dílnu.
Březen 17, 201114 r Osobně mám ELPIGAZ od zmiňovaného p. Čadka v Octávii 2.0 AQY 85kw. najeto na plyn cca 7000 a naprosto bez problémů... navíc nabízí i zajimavé slevy na své garantované LPG palivo... Jednoznačně doporučuji.
Březen 17, 201114 r Autor DÍKY ZDENDO ALE NA KONEC JSEM SE ROZHODL PRO BRC OD KARLA JEDU TAM 11.4. POTOM BUDU INFORMOVAT
Březen 17, 201114 r Osobně mám ELPIGAZ od zmiňovaného p. Čadka v Octávii 2.0 AQY 85kw. najeto na plyn cca 7000 a naprosto bez problémů... navíc nabízí i zajimavé slevy na své garantované LPG palivo... Jednoznačně doporučuji. Nic proti nikomu, ale pokud se nejedná o problematické auto, což zrovna Vaše není, montáž nelze posuzovat po 7000km. Takovou vzdálenost ušlapu i na koloběžce. Jak říkám, proti Elpigazu nic nemám, ale rád bych vyslechl reference tak po 25tis KM nebo 50tis KM.
Březen 17, 201114 r To Paul:Tak ja mam Elpigaz už 63 tis a zatim v pohodě,samozřejmně až na ty vstřiky co jsem řešil i tady ale ty jsou po repasi a auto na LPG šlape zatim v pohodě
Březen 17, 201114 r Natašo, a kde to máš montované? V Brně se mi nezná, mám pocit že to máš ze Zábřehu ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.