Speedy20V Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 poraď te mi, co musím všechno spravit, sjel jsem z rantlíku, který se objevil z ničeho nic propružily mi fest tlumiče a bouchnul jsem radlicí o něj. Bohužel narázníku, který potřebuju stejně vyměnit se nic nestalo, ale vyrazil mi blinkr a rozjel se trochu i ten plechový bok, pak jsem si všiml, že se to asi rozpojilo někde jak je blinkr a ten bok a je to tam nějak zlomený, musím kupovat celý blinkr?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 druhé foto... dost hrozný co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Ten blinkr je zasunutej přímo do světlometu, a je k němu taky přišroubovanej. zároveň je přes pružinu zacvaklej do blatníku. Vzhlede k tomu, že s tý fotky není poznat vůbec nic, těžko radit. Zkus ho vyndat ven, a uvidíš, jestli se něco ulomilo, nebo se to jen vycvaklo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.