paldous Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 ahoj, narazil jsem na netu na tyhle disky ale v konfiguratoru skoda jsem je nenasel, nevi nekdo co jsou zac a jak se jmenujou? to asi nejsou origo OII, ale libi se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 to jsou ze supa2.ale jméno nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) jsou to Luxony 18" dělají se stříbrné nebo antracit Editováno: 8. Březen 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 A treba dodat, ze su to najkrajsie disky od Skody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Pro mě jsou teď nejhezčí tato: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Pro mě jsou teď nejhezčí tato: To jsou ty z Yettiho, viď? Já je viděl na Superbu a tomu padly výborně. Teď vidím, že i na Oktávce vypadají super! Nelezou vepředu z blatníků? Mají myslím jiné ET než origo kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Jsou to Annapurny z Yeti Champion. První kola, která budu (asi) mít na dvě sezóny. Z blatníků nelezou, ale vypadají díky jinému ET lépe. Je to cca 5 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) lezu o 9 mm. Octavia ma na 7x17" diskoch ET 54, Yeti ma ET 45... j0ska: pocitujes nejaky velky rozdiel v komforte medzi 17 a 18"? Da sa s tym zit v meste? Mam 17" Pallas, ale poskulujem po niecom vacsom... Editováno: 10. Březen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 V komfortu je rozdíl znát, ale že by byl velký to se říct nedá. Já jsem 18tky prodal, protože jsem musel za jednu sezónu kupovat 2 pneumatiky a jeden disk..... (ani jedno nebylo mojí vinou). Annapurny vypadají opticky větší než 17", tak jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.