Publikováno Březen 8, 201114 r ahoj, narazil jsem na netu na tyhle disky ale v konfiguratoru skoda jsem je nenasel, nevi nekdo co jsou zac a jak se jmenujou? to asi nejsou origo OII, ale libi se mi
Březen 8, 201114 r jsou to Luxony 18" dělají se stříbrné nebo antracit Upraveno Březen 8, 201114 r od j0ska
Březen 9, 201114 r Pro mě jsou teď nejhezčí tato: To jsou ty z Yettiho, viď? Já je viděl na Superbu a tomu padly výborně. Teď vidím, že i na Oktávce vypadají super! Nelezou vepředu z blatníků? Mají myslím jiné ET než origo kola...
Březen 9, 201114 r Jsou to Annapurny z Yeti Champion. První kola, která budu (asi) mít na dvě sezóny. Z blatníků nelezou, ale vypadají díky jinému ET lépe. Je to cca 5 mm.
Březen 10, 201114 r lezu o 9 mm. Octavia ma na 7x17" diskoch ET 54, Yeti ma ET 45... j0ska: pocitujes nejaky velky rozdiel v komforte medzi 17 a 18"? Da sa s tym zit v meste? Mam 17" Pallas, ale poskulujem po niecom vacsom... Upraveno Březen 10, 201114 r od Cjoctavian
Březen 10, 201114 r V komfortu je rozdíl znát, ale že by byl velký to se říct nedá. Já jsem 18tky prodal, protože jsem musel za jednu sezónu kupovat 2 pneumatiky a jeden disk..... (ani jedno nebylo mojí vinou). Annapurny vypadají opticky větší než 17", tak jsem spokojený.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.