Speedy20V Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Jako výplně stačí to co je na obrázku? Pak ještě lištu ne? Nějaký výztuhy nebo tak budu potřebovat, nebo to použiju z toho stávajícího co mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Jako výplně stačí to co je na obrázku?Pak ještě lištu ne? Nějaký výztuhy nebo tak budu potřebovat, nebo to použiju z toho stávajícího co mám? Ta fotka mi neco pripomina... Tyto mrizky jsou to, co potrebujes do RS narazniku a jeste k tomu listu jak si rikal, ktera lze pouzit z faceliftoveho narazniku, stejne jako vsechny srouby... Sedi tam jako pr*el na hrnci (facelift) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Jako výplně stačí to co je na obrázku?Pak ještě lištu ne? Nějaký výztuhy nebo tak budu potřebovat, nebo to použiju z toho stávajícího co mám? Ta fotka mi neco pripomina... Tyto mrizky jsou to, co potrebujes do RS narazniku a jeste k tomu listu jak si rikal, ktera lze pouzit z faceliftoveho narazniku, stejne jako vsechny srouby... Sedi tam jako pr*el na hrnci (facelift) Nevím co by ti to tak mohlo připomínat hele, pokud je ještě máš, tak to beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Jako výplně stačí to co je na obrázku?Pak ještě lištu ne? Nějaký výztuhy nebo tak budu potřebovat, nebo to použiju z toho stávajícího co mám? Ta fotka mi neco pripomina... Tyto mrizky jsou to, co potrebujes do RS narazniku a jeste k tomu listu jak si rikal, ktera lze pouzit z faceliftoveho narazniku, stejne jako vsechny srouby... Sedi tam jako pr*el na hrnci (facelift) Nevím co by ti to tak mohlo připomínat hele, pokud je ještě máš, tak to beru. Pripomina mi to fotku, kterou jsem obdrzel mailem od jisteho clena... Nevim co beres, ale asi to nebylo pro me, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ajo, tak to já si tě pletu, sorry tahle fotka mi taky totiž došla od jednoho člena a myslel jsem, že jsi to ty. Už jsem totiž zapomněl kdo to byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 (editace) Musím se taky pochlubit... Toto je můj nárazníček. Pomalu si na přestavbu sháním všechny potřebné díly. Ty mřížky Milotec mi jeden maník nachromuje. Na červené barvě to bude jen zářit. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Hmm, super, tak přesně toto je moje představa, jenom mi řekni, kolik tě stály ty výplně od Milotecu. Dal jsi za to těch 1500? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 neměl by někdo ostřikovače světlometů? potřebuju jenom ty konce, původně jsem ostřikovače měl, ale zahodil jsem je a teď je chci znovu dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Hmm, super, tak přesně toto je moje představa, jenom mi řekni, kolik tě stály ty výplně od Milotecu. Dal jsi za to těch 1500? Ne, ne. Já jsem ten nárazník koupil přesně tak, jak je na fotce za 2500,- i s mřížema. Právě mě štve, že si ten maník tehdy rovnou nekoupil nerez mřížky (za 1800,-)! Ne že by šetřil, ale asi by mu to k té stříbrné barvě nepasovalo. PS: potřebuji výztuhu př. nárazníku a masku chladiče. Neválí se někomu doma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 toto jsi koupil za 2500? Ty jsi ale klikař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ajo, tak to já si tě pletu, sorry tahle fotka mi taky totiž došla od jednoho člena a myslel jsem, že jsi to ty. Už jsem totiž zapomněl kdo to byl. Tak ta fotka ti dosla od gdanx kdyby jsi mu chtel psat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 jojo, díky, vypadají ty výplně tak jak mají vypadat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 jj ty vyplne jsou ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.