culda Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Zdar ,tak mě dneska zastavil policajt( akce Křištov ) a chtěl si mě podat ,úplně mu to koukalo z očí .A hned to vzal od zadní části ." tak pane řidič čirý lampy nemaj na tom to autě co dělat ." Tak jsem mu řekl že maj homologaci.Pokračoval dál a nezdála se mu velikost kol . Pro ty co si myslej ,že policajt neví co máte v TP zapsané - vzal vysílačku a ověřil si to co jsem mu řekl .No a pak se mu nezdáli mračítka .Už mě fakt sral tak jsem ho ignoroval a jen jsem mu řekl jestli zná zákony ,protože to co já mam na autě je homologováno ( Milotec ) .Prostě nic nenašel a než jsem odjížděl tak jsem mu řekl že jestli chce udělat radost ,tak že nemam origo ložisko na zadku .Řekl ať jedu ,že si mě podá od 1.7. .Už se těšim .Ale jinak jsem se nasmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Super, gratuluju, bohužel s takovým šmejdem bych neuspěl ani náhodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Parádně si ho utřel. Zmrda, takhle se na ně musí. To jsou fakt nehorázný kurvy prudit na takovýhle píčoviny to by jim šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Víte co mě na těchto fízlech sere??? Nad špičkovým autem s novýma gumama machrujou, že to tam nesmí být a toto taky néé a přitom okolo nich jezdí spoustu rezavých, kouřících popelnic bez světel a s totálně ojetýma diagonálkama!! Takový auta ať proberou a hlavě ty co chlastaj. Sakra, u nás u hospody stojí auta v protisměru a nikomu to nevadí (já zato platil pokutu). Myslíte že tam sedí u kofoly??? Onehdy jeden takový vyšel a přímo chtěl sedat do auta. Byl tak navalenej, že ani nemohl to auto odemčít... Co když takovej hajzl někoho zabije? Vrrrrr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Zdar ,tak mě dneska zastavil policajt( akce Křištov ) a chtěl si mě podat ,úplně mu to koukalo z očí .A hned to vzal od zadní části ." tak pane řidič čirý lampy nemaj na tom to autě co dělat ." Tak jsem mu řekl že maj homologaci.Pokračoval dál a nezdála se mu velikost kol . Pro ty co si myslej ,že policajt neví co máte v TP zapsané - vzal vysílačku a ověřil si to co jsem mu řekl .No a pak se mu nezdáli mračítka .Už mě fakt sral tak jsem ho ignoroval a jen jsem mu řekl jestli zná zákony ,protože to co já mam na autě je homologováno ( Milotec ) .Prostě nic nenašel a než jsem odjížděl tak jsem mu řekl že jestli chce udělat radost ,tak že nemam origo ložisko na zadku .Řekl ať jedu ,že si mě podá od 1.7. .Už se těšim .Ale jinak jsem se nasmál Tak to bych a jeste k tomu . Vse co jsi popsal, mam na aute tez, takze jsem se do toho vylozene vzil. To co jsi mu rekl je naprosta pravda, takze proste nejakej zamindrakovanec. Ikdyz na tech mracitkach nevim kde je atest, ale jiste ho maji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Zdar ,tak mě dneska zastavil policajt( akce Křištov ) a chtěl si mě podat ,úplně mu to koukalo z očí .A hned to vzal od zadní části ." tak pane řidič čirý lampy nemaj na tom to autě co dělat ." Tak jsem mu řekl že maj homologaci.Pokračoval dál a nezdála se mu velikost kol . Pro ty co si myslej ,že policajt neví co máte v TP zapsané - vzal vysílačku a ověřil si to co jsem mu řekl .No a pak se mu nezdáli mračítka .Už mě fakt sral tak jsem ho ignoroval a jen jsem mu řekl jestli zná zákony ,protože to co já mam na autě je homologováno ( Milotec ) .Prostě nic nenašel a než jsem odjížděl tak jsem mu řekl že jestli chce udělat radost ,tak že nemam origo ložisko na zadku .Řekl ať jedu ,že si mě podá od 1.7. .Už se těšim .Ale jinak jsem se nasmál Asi bych na nej podal oficialni stiznost. Pak kdyz si Te nahodou po 1.7. podat tak to pro nej nebude tak snadne. Todle je typickej priklad zmrda policajta ... zamindrakovanej kokot. ... pardon za sprosta slova ale tohle me vazne nasiira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 a na co bys chtel podavat stiznost? na to ze kontroloval stav vozu? s tim neuspejes.to jakym zpusobem to delal samozrejme neresim a plne souhlasim s MilanemII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 a na co bys chtel podavat stiznost? na to ze kontroloval stav vozu? s tim neuspejes.to jakym zpusobem to delal samozrejme neresim a plne souhlasim s MilanemII... No jako reci typu ze si me poda po 1.7.2006 ... to fakt ne ... u policajtu par znamejch mam a verim, ze kdyby se mi to stalo tak by si me urcite tenhle typek nepodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 aha, takze stiznost na reci...hm. a myslis, ze tech tvych par znamejch na policajtech by tomuhle vysvetlilo, aby si MichalaF s oktavkou nepodaval? tohle jsou kraviny, ja jsem jeden z nejvetsich zastancu toho, ze pokud je policajt idiot, tak musi dostat pres koule, ale k tomu je treba mit duvod a ne resit nejaky stiznosti na to, ze mel reci a ze mam znamy tam a tam...ano, lze si stezovat na aroganci, ale jediny co se maximalne stane je to, ze ten dotycnej dostane pokarani od svyho nadrizenyho, to je vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 aha, takze stiznost na reci...hm. a myslis, ze tech tvych par znamejch na policajtech by tomuhle vysvetlilo, aby si MichalaF s oktavkou nepodaval? tohle jsou kraviny, ja jsem jeden z nejvetsich zastancu toho, ze pokud je policajt idiot, tak musi dostat pres koule, ale k tomu je treba mit duvod a ne resit nejaky stiznosti na to, ze mel reci a ze mam znamy tam a tam...ano, lze si stezovat na aroganci, ale jediny co se maximalne stane je to, ze ten dotycnej dostane pokarani od svyho nadrizenyho, to je vse... Slysel jsem neco o protokolu, do ktereho se muze kazdy ridic vyjadrit a napsat nespokojenosti s pocinanim policisty , ktery je povinny kazdy prislusnik na pozadani predlozit a pote vyhledat sve nadrizene do urciteho casoveho limitu a vyzpovidat se z jeho v tomto pripade neopravneneho pocinani, vi o tom nekdo neco vice? To by treba v tomto pripade pomohlo. A pokud by on jakozto normalnejsi clovek (pokud to byl clovek) vedel, ze jedna v rozporu s pravidly, tak se na to uplne vykasle a jedes dale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 aha, takze stiznost na reci...hm. a myslis, ze tech tvych par znamejch na policajtech by tomuhle vysvetlilo, aby si MichalaF s oktavkou nepodaval? tohle jsou kraviny, ja jsem jeden z nejvetsich zastancu toho, ze pokud je policajt idiot, tak musi dostat pres koule, ale k tomu je treba mit duvod a ne resit nejaky stiznosti na to, ze mel reci a ze mam znamy tam a tam...ano, lze si stezovat na aroganci, ale jediny co se maximalne stane je to, ze ten dotycnej dostane pokarani od svyho nadrizenyho, to je vse... Ne nejde o to, ze mu nekdo rekne aby si toho XXX nepodaval. De o to, ze kdyz tam je officialni stiznost na jeho chovani / aroganci s tim, ze Ti vyhrozuje ze si Te poda po 1.7. tak na co myslis, ze bych se vymlouval kdyby si me nahodou po 1.7. chtel podat ? Zkus hadat ? ... Jinak souhlas s Davonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 aha, takze stiznost na reci...hm. a myslis, ze tech tvych par znamejch na policajtech by tomuhle vysvetlilo, aby si MichalaF s oktavkou nepodaval? tohle jsou kraviny, ja jsem jeden z nejvetsich zastancu toho, ze pokud je policajt idiot, tak musi dostat pres koule, ale k tomu je treba mit duvod a ne resit nejaky stiznosti na to, ze mel reci a ze mam znamy tam a tam...ano, lze si stezovat na aroganci, ale jediny co se maximalne stane je to, ze ten dotycnej dostane pokarani od svyho nadrizenyho, to je vse... No nevím,ale řek bych že takový chování kapku hraničí minimálně s pokusem o zneužití pravomoci veřejného činitele a to by bylo víc jak jen pokárání sice nepujde do lochu,ale myslím,že by to poznal citelněji. ale možná se pletu, každopádně takový kecy by normálně jakýkoli policajt vůbec neměl vypustit z huby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Davone, je to presne tak jak pises. v pripade, ze treba nesouhlasis s prestupkem, napise se protokol do kteryho se muzes vyjadrit absolutne ke vsemu. tohle vyjadreni by melo bejt k dispozici i kdyz s prestupkem souhlasis nebo jsi zadnej nespachal, otazka je, jaka je zaruka, ze ho ten dotycnej v aute neroztrha a konec. MichalF: ano, tomu uz rozumim, o ty oficialni stiznosti jsem psal taky, ale neverim tomu, ze by tohle slo kvalifikovat jako vyhrozovani. a s tim, ze by ses po podani stiznosti a naslednim chycenim dotycnym policajtem na to vymlouval...na co? pokud ti na aute neco najde nebo neco spachas, tak ti nic o tom, ze ti predtim, dle me neprokazatelne, vyhrozoval nepomuze. ale samozrejme souhlasim, ze policajt ma bejt asertivni i kdybys nekoho prejel, maj to v predpisech, takze i tenhle by si zaslouzil po papuli... oni uz jsou nadrzeny na cervenec, ale na druhou stranu i ja si budu davat pozor, jestli oni plni to co maj a jak maj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 A nechápu, že prudí zrovna za kola. Přece, když máš větší kola tak je to klad pro bezpečnost a pro jízdní vlastnosti... A taky nechápu proč si, když jsou už ty kola pro to auto schválené tak proč si to, každý musí zapisovat do TP zvlášt to je přece nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 presne tak, to nechapu taky, tyhle veci jsou jen ku prospechu jizdnim vlastnostem, ale zakon je proste zakon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Upřímně řečeno nechápu, jak jakákoliv mračítka můžou mít atest? Co je to za blbost? Světlomet má účinnou plochu a tu nesmí nic zakrývat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Upřímně řečeno nechápu, jak jakákoliv mračítka můžou mít atest? Co je to za blbost? Světlomet má účinnou plochu a tu nesmí nic zakrývat. Právě ty mračítka jsou udělána tak, že tu učinou plochu nazakrývají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Upřímně řečeno nechápu, jak jakákoliv mračítka můžou mít atest? Co je to za blbost? Světlomet má účinnou plochu a tu nesmí nic zakrývat. ano, to je k diskuzi, mracitka se mi taky moc nezdaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Upřímně řečeno nechápu, jak jakákoliv mračítka můžou mít atest? Co je to za blbost? Světlomet má účinnou plochu a tu nesmí nic zakrývat. Právě ty mračítka jsou udělána tak, že tu učinou plochu nazakrývají Aha, tak taková jsem ještě bohužel neviděl. Anebo se to nejmenuje "mračítka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 A mimochodem, takových rádoby atestů ti do hodiny naseru kýbl a když hodně zatlačím, tak dva! A můžeš si vybrat, na co ten atest chceš. Vůbec se divím, že s ním ten polda diskutoval. Pokud nesouhlasil s přestupkem, měl sepsat oznámení přestupku na příslušnou komisi pro projednávání přestupků a tam ať si pan dotčený dokládá ty svoje atesty. Na to bych byl docela dost zvědavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 aka : jen pro tvé info a klidný spánek mračítka milotec co má culda mají opravdu český atest 8SD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 aka : jen pro tvé info a klidný spánek mračítka milotec co má culda mají opravdu český atest 8SD Proč pro můj klidný spánek? Mně je to fuk, když se to někomu líbí, ať si tam dá třeba lampión... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 A nechápu, že prudí zrovna za kola. Přece, když máš větší kola tak je to klad pro bezpečnost a pro jízdní vlastnosti... A taky nechápu proč si, když jsou už ty kola pro to auto schválené tak proč si to, každý musí zapisovat do TP zvlášt to je přece nesmysl. Chtěl jsem si už dávno nechat zapsat do TP 17" alu. Jednou jsem čirou náhodou potkal známýho z STK. Hodili jsme řeč právě o tomto "zápisu". Povídá mi, vem si typový list a přijeď přímo zamnou. No jo, ale já typ. list nemám. Kontaktoval jsem tedy prodejce s tím, jestli by mi list dodatečně poslal. Odpověděl mi, že k mým kolům list nemá a že to byla dodávka kol přímo ze SRN. Tak co teď mám kola prodat a koupit si nový a s typ. listem??? Tak mě napadla taková hovadina: ten vzor kola který mám, výrábí tři výrobci. Jsou to Alueet - který mám, pak Borbet vzor "T" a Rondell. Jsou úplně stejný, ani zevnitř kola není logo výrobce, jen rozměr a KBA. Nabízí se mi teda otázka, nešlo by někde splašit typ. list třeba od Borbetu??? Kdo to z venku pozná, že to není origo Borbet nebo Rondell??? Co vy na to?? Dokáže mi snad někdo pomoct?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 A nechápu, že prudí zrovna za kola. Přece, když máš větší kola tak je to klad pro bezpečnost a pro jízdní vlastnosti... A taky nechápu proč si, když jsou už ty kola pro to auto schválené tak proč si to, každý musí zapisovat do TP zvlášt to je přece nesmysl. Chtěl jsem si už dávno nechat zapsat do TP 17" alu. Jednou jsem čirou náhodou potkal známýho z STK. Hodili jsme řeč právě o tomto "zápisu". Povídá mi, vem si typový list a přijeď přímo zamnou. No jo, ale já typ. list nemám. Kontaktoval jsem tedy prodejce s tím, jestli by mi list dodatečně poslal. Odpověděl mi, že k mým kolům list nemá a že to byla dodávka kol přímo ze SRN. Tak co teď mám kola prodat a koupit si nový a s typ. listem??? Tak mě napadla taková hovadina: ten vzor kola který mám, výrábí tři výrobci. Jsou to Alueet - který mám, pak Borbet vzor "T" a Rondell. Jsou úplně stejný, ani zevnitř kola není logo výrobce, jen rozměr a KBA. Nabízí se mi teda otázka, nešlo by někde splašit typ. list třeba od Borbetu??? Kdo to z venku pozná, že to není origo Borbet nebo Rondell??? Co vy na to?? Dokáže mi snad někdo pomoct?? Milane, co ja vim, tak ti nikdo jiny nez Ronal, AEZ, BBS, Dezent, Dotz, Enzo a jeste jedny (nemohu si vzpomenout) typovy list nevyda, jelikoz ho ke kolum nema. TUV v puvodnim jazyce maji snad vsichni, ale TL jen vyse zmineni vyrobci. Takze na tva kola asi nee... Pouze pres nejakeho znameho a obalecku, ale do toho nevidim. Pomohl jsem ti? Tak mi ted posli ty podlozky pod repro za 2 kila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 aka : jen pro tvé info a klidný spánek mračítka milotec co má culda mají opravdu český atest 8SD Proč pro můj klidný spánek? Mně je to fuk, když se to někomu líbí, ať si tam dá třeba lampión... Co se tady rozcilujes? Vzdyt vis, ze nic neni nemozne - ADIDAS! O vikendu budu montovat lampiony, chces poslat fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.