Přejít na obsah

velikost kol

culda

Doporučené příspěvky

Milane, co ja vim, tak ti nikdo jiny nez Ronal, AEZ, BBS, Dezent, Dotz, Enzo a jeste jedny (nemohu si vzpomenout) typovy list nevyda, jelikoz ho ke kolum nema. TUV v puvodnim jazyce maji snad vsichni, ale TL jen vyse zmineni vyrobci. Takze na tva kola asi nee... ;) Pouze pres nejakeho znameho a obalecku, ale do toho nevidim.

Pomohl jsem ti? Tak mi ted posli ty podlozky pod repro za 2 kila... :D  :D

No teda moc jsi mi nepomohl, srandisto... B)B) podložky MDF mám tak si o ně napiš - no problemo ale jsou za 7 kil.

Teď vážně. I kdybych uplatil maníka na STK aby mi napsal potřebný lejstro pro DI, budu ten zatracenej typ. list potřebovat i tam? Myslím na tom DI k samotnýmu zápisu kol do TP??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No uvidím. Stejně zkusím kontaktovat toho fráju na STK a přádně s ním probrat všechny možnosti. Musím přiznat, že mě ten zápis kol celkem dost trápí. Dohadovat se pak na silnici s nějakým poldou, není nic, o co bych stál. Pak dám vědět, jak sem dopadl. Kdybych se nááhodou doluho neozval, tak "bručím" za úplatky...

Odkaz ke komentáři

Milane, co ja vim, tak ti nikdo jiny nez Ronal, AEZ, BBS, Dezent, Dotz, Enzo a jeste jedny (nemohu si vzpomenout) typovy list nevyda, jelikoz ho ke kolum nema. TUV v puvodnim jazyce maji snad vsichni, ale TL jen vyse zmineni vyrobci. Takze na tva kola asi nee... ;) Pouze pres nejakeho znameho a obalecku, ale do toho nevidim.

Pomohl jsem ti? Tak mi ted posli ty podlozky pod repro za 2 kila... :D  :D

No teda moc jsi mi nepomohl, srandisto... B)B) podložky MDF mám tak si o ně napiš - no problemo ale jsou za 7 kil.

Teď vážně. I kdybych uplatil maníka na STK aby mi napsal potřebný lejstro pro DI, budu ten zatracenej typ. list potřebovat i tam? Myslím na tom DI k samotnýmu zápisu kol do TP??

Milane, myslel jsem znameho a obalkovou metodu na prislusnem DI, kde by v tomto pripade ani nemuseli potrebovat kontrolu od technika K z STK.;)

2zabiak: Do TP se pise presny typ kol tzn. nazev, vyrobce, rozmer a variabilni rozmer pneu. Jen NEKDO ma to stigro, ze to tam nema! :D

Odkaz ke komentáři

Milane, myslel jsem znameho a obalkovou metodu na prislusnem DI, kde by v tomto pripade ani nemuseli potrebovat kontrolu od technika K z STK.;)

2zabiak: Do TP se pise presny typ kol tzn. nazev, vyrobce, rozmer a variabilni rozmer pneu. Jen NEKDO ma to stigro, ze to tam nema! :D

No jo, víš jak je to. Když někoho trocho znáš, tak si troufneš ho trošičku podmáznout (to STK). Ale co na tom DI??? Tam už nikoho neznám, dělala tam sekretářku ředitelovi spolužákova ségra, ale ta je už pryč. Před dvěma lety jsem jí tam hedal, k vůli přepisu Octy.

Jednou mi pomohla s přepisem Feldy. Hoši, to bylo fajn. Lidí tam bylo jako když nadrbe a já mistr světa s ní šel za přepážku. Ona povídá té kolegini: Marci, vem tady pána jo?? Jééé a já jsem za 7 minut byl venku s spzetkama v ruce!!!

Odkaz ke komentáři

Aha tak to já jsem teda klikař já tam mám alternativu 16 bez výrobce. Teda pokud to tam nemáte všici myslím ty 16.

To je zase pěkná chujovina proč to tam jako píší výrobce důležitý je přece rozměr to je fakt kocourkov.

Ale ano, v TP mam take alternativni pouziti rafku 6,5J x 16 ET 42, ale na aute a na typovem liste mam 7J x 16 ET 35 a to je to... Nesplnujes alternativu dle TP, tudiz musis nechat zanest (tedy mel by jsi, musis jen umrit) to co mas v typovem liste. Pote dostanes do TP zapis jako dalsi alternativu presne ty disky a pneu, co mas v typ. liste, respektive na aute... Je to citelny? :D

Odkaz ke komentáři

Ale ano, v TP mam take alternativni pouziti rafku 6,5J x 16 ET 42, ale na aute a na typovem liste mam 7J x 16 ET 35 a to je to... Nesplnujes alternativu dle TP, tudiz musis nechat zanest (tedy mel by jsi, musis jen umrit) to co mas v typovem liste. Pote dostanes do TP zapis jako dalsi alternativu presne ty disky a pneu, co mas v typ. liste, respektive na aute... Je to citelny? :D

Aha tak už jsem to všechno pochopil. Tak já teď teda nevím. Mám vybrané ty Allesio F1, ale ty mají 7,5J x 16 ET 42 (ET možná) a k Allesiu typový list neseženu? A v TP mám 6,5J x 16 ET 42.

Tak nevím jestli mám do toho jít, abych stím neměl problém u nějakýho fízla přece jenom ty kola jsou velká investice a ryskovat. Já už se z toho zblázním :(. Ale asi to risknu já je chcu.

Odkaz ke komentáři

Aha tak už jsem to všechno pochopil. Tak já teď teda nevím. Mám vybrané ty Allesio F1, ale ty mají 7,5J x 16 ET 42 (ET možná) a k Allesiu typový list neseženu? A v TP mám 6,5J x 16 ET 42.

Tak nevím jestli mám do toho jít, abych stím neměl problém u nějakýho fízla přece jenom ty kola jsou velká investice a ryskovat. Já už se z toho zblázním :(. Ale asi to risknu já je chcu.

No nesezenes, resil jsem to i pres Italskeho vyrobce, muzou poskytnout pouze TUV v Italstine, coz je ti da se rici v tomto pripade na nic, jelikoz u nas v kocourkove to zatim jeste nestaci... Pokud ti mohu poradit a chces to mit v poradku, jsem take takovy, tak si vyhlidni kola od vyrobce, co TL ma a doda na tve auto. Kazdopadne policajt to nepozna a nemuze rici nic, staci mu rici, ze mas alternativu 16" a ze na Octavii je to mozne... Ale ja jsem take Alessio super nevzal a to jsem mel super nabidku a strasne se mi libila. Nakonec jsem vzal Dezent F 16" vcetne typoveho listu! ;)

Odkaz ke komentáři

Já bych se s šířkou disku moc netrápil. Důležité je mít napsáno v TP třeba jen 6,5x16 než jen základ 6x15. Ikdyž fyzicky budou namontovaný kola 7,5x16! Kdo to z venku pozná. Poliš nebo technik STK se vždy podívá na rozměr pneu. Hlavně ten musí souhlasit. Nic jinýho je nezajímá. To je můj názor...

Hlavně to nesmí být alu, na kterém je rozměr vyražen i zvenku, což na některých bývá. ;)

Odkaz ke komentáři

typovej list ti nikdo nemůže půjčit , protože originál si nechaj na úřadě při zápisu . Takže smůla .

Pro AKA

- já nemusim dokazovat že na něco atest mam ,to policajt ti musí dokázat že auto neodpovídá předpisům . Proto jen ta buzerace nic víc .Neni to tak lehké sepsat něco o přestupku ,když žádnej neni . :p

Odkaz ke komentáři

Davon: Dezent F 16" tohle je moje druhá varianta ty se mi líbí nejvíc z těch co mají TL zase s těmahle by si mohl dát menší ET 35 a čouhali by trošku ven to by taky vypadalo dobře. Ale do těch Allesio jsem se asi zamiloval takže to asi rysknu. Koukal jsem se na jedny litáky a tu šířku mají napsánu zevnitř a na místě na který není vidět pokud nesundáš kola. Takže nemaju šanci -_-

Odkaz ke komentáři

No,jak to tady ak ctu,tak koukam,ze mame s fizlama obdobny problemy..Taky mi takhle lezl kolem auta a zkoumal,kde co.Taky nejdriv,ze sem v zakazu vjezdu,z toho sem ho vyvedl,pak ze zadni svetla,pak chctel videt vybavua a zaviraci spendlik v lekarne-to sem mu automaticky rekl,ze ho hleat nebudu.Pak mracitka,to sem ho utrel stejne-maj atest atd...Ale kol si nejak nevsiml... ;) No sou to proste kokoti,takovyhle zamindrakovanci...Ty maj proste dany,ze s nima budou lidi vyjebavat...Teda aspon ja.. :D

Tak chlapi,od zitra preju hodne stesti a ubytek jen minima bodu.. :D

Ale ja si myslim,ze to zase tak zhavy nebude... ;);)

Odkaz ke komentáři

A mimochodem, takových rádoby atestů ti do hodiny naseru kýbl a když hodně zatlačím, tak dva! A můžeš si vybrat, na co ten atest chceš. Vůbec se divím, že s ním ten polda diskutoval. Pokud nesouhlasil s přestupkem, měl sepsat oznámení přestupku na příslušnou komisi pro projednávání přestupků a tam ať si pan dotčený dokládá ty svoje atesty. Na to bych byl docela dost zvědavý...

Pokud disponuješ razítkem MDČR,tak zřemě ano :D

Ale teď vážně,ta mračítka opravdu atest mají,jeho číslo je 1 951 uděleno pod č.j.1870/2005-150-SCHV ze dne 24.8.2005.

A dokonce ho má i ta maska,která zakrývá polovinu světlometu.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...