Gooorila Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Ahoj Nefunkční signalizace rozsvícených světel mě nedávno stála novou baterku, protože jsem hloupý a automaticky rozsvítím světla ihned po sednutí do auta. Na jejich vypnutí ale zapomínám. Hledal jsem problém a určil jej v nefunkčním mikrospínači ve dveřích řidiče (při otevření dveří se nerozsvítí kontrolka otevření. Při otevření jakýchkoli jiných však ano). Našel jsem i návod na jeho výměnu, ale pouštět se do něj nebudu, protože mám obě ruce levé. Dnes jsem ale zaregistroval, že když lehce přiotevřu dveře a jsou jakoby ještě zacvaknuté, tak mi kontrolka otevření dveří svítí. Když dveře otevřu více, tak zase zhasne. Je má teorie, že kdyby byl mikrospínač v háji, tak mi kontrolka neproblikne vůbec, správná? Slavné ATU už mě pěkně natáhlo, takže mám strach zase někam auto dávat a pak se dozvím, že mi účtujou celý zámek a přitom se tam má jen něco utáhnout. Díky, G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Mohl by to být ten mikrospínač zámku (pravděpodobně i je), ale něco podobnýho mi to dělalo taky, a byl to zlomený kabel ve dveřích, tedy výměna kabelového svazku dveří...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gooorila Vloženo 17. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Děkuji za tip. Zjistí se to pouze rozebráním, nebo mám možnost zjistit, když budu něčím někde hýbat ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 pokud bys potreboval pomoci nebo poradit mifi@tv-video-sat.cz ,777932380 nebo www.tv-video-sat.cz jsem ochoten i pomoci s opravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Moc asi ne.... chce to rozebrat, pak taky zkontrolovat zda-li tam nezatekla voda a nezoxidovali konektory. Bez rozebrání to nepůjde. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 (editace) . Editováno: 13. Duben 2011, autor: camell.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gooorila Vloženo 6. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Omlouvám se za pozdní reakci. Normálně jsem to zazdil s tím, že je to na servis a nechodím mi upozornění na nové reakce. Mikrospínač se z části vyřešil sám. Píšu z části, protože se nemohu spolehnout na 100%, ale ještě v zimě jsem pozoroval, že když dveře klikou zevnitř otevřu a ty jen odskočí (zámek je ještě drží, ale nejsou již zavřené), tak mikrospínač vždy funguje. Když ale dveře pootevřu více, zase se to pokazí. Dále jsem zjistil, že když se uvnitř vozu zamknu (dávám si na zadní sedadlo věci a nestojím o vykradení auta na křižovatce), tak při otevření dveří funguje mikrospínač vždy výborně. Zimou by to být nemělo, nechal jsem v zimě auto rozmrznout u kolegy v garáži a dělalo to i pak. Nyní v létě zase občas nefunguje. Buď se mnou hraje nějakou hru, nebo snad nějaký zlomený kabel? Chtěl jsem to nechat na jaro na nějaký větší upgrade (hned jsem chtěl i dodělat tempomat, případně i parkovací senzory), ale nějak mi přestali proplácet faktury, takže to pořád odkládám ). Každopádně zatím díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec1405 Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Ahoj na mojej octavii 2 mam zly mikrospinač zamku chcem ho vymenit.Problem je ten že sú tam nity chcel by som tam dat lisovacie matice,len neviem ci nebudu zavadzat oknu diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Na GIV nebo FI tam běžně dávají matice. Nit taky kousek přesahuje, takže pokud nepoužiješ pak extrémně dlouhé šrouby, tak myslím, že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zskal Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 (editace) Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit jestli se dá na OII MR2006 vyměnit mikrospínač zámku dveří u řidiče tímto postupem? http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikrospinac-zamku.htm Někde jsem četl že je to možné takto jen u OI, ale u OII je nutno odvrtat nýty držící krycí plech... Předem díky za každou radu. Editováno: 1. Červenec 2013, autor: zskal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec1405 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit jestli se dá na OII MR2006 vyměnit mikrospínač zámku dveří u řidiče tímto postupem? http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikrospinac-zamku.htm Někde jsem četl že je to možné takto jen u OI, ale u OII je nutno odvrtat nýty držící krycí plech... Předem díky za každou radu. Nazdar ide to podobne vymeniť na OII menil som to tiež na mojej OII 2005:Robota na pol dna ale ide to spraviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Ahoj, zlobí mi to opačně. Otevřu pravý zadní dveře, kontrolka dveří se rozsvítí...zabouchnu a svítí stále. Zhasne až když dam dveřma fakt hybu, ale jestli to bude takhle pokračovat asi mi za chvíli vylítne sklo Takže to bude taky mikrospínač ? Asi jo..že, co jinýho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhG94 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Chalani prosím vás tie mikrospínače sú všetky rovnaké alebo sú rozdelené do určitých typov mám OII 2005 a chcem sa do toho pustiť len neviem či kúpim dobre, alebo ak môžte hodte link. Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Ahoj kluci, chtěl jsem se zeptat...taky jsem vyměnil mikrospínač. ten co je venku na červenýma modrým drátku. Už začala fungovat signalizace rozsvěcených světel a lampička. Ale i po otevření dveří se mi to zamkne??!! Myslíte, že by to měl na starosti jiný mikrospínač uvnitř zámku? Jsou tam čtyři...řešil to tu někdo..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.