Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdarec lidi,potřebuju poradit.Mám 17ky jakési Mille Miglia,potřeboval bych změřit vnitřní průměr kvůli nasazení na náboj,šuplera se tam nevleze,netušite někdo čím to změřit?nedělají to někde nebo nemáte někdo taková kola???díkes

Vloženo

proc by to neslo zmerit suplerou? mozna jsem to spatne pochopil, ale jedna se ti o stredovou diru?? (viz obrazek) ... jinak vetsina prodejcu kol, kdyz jim ukazes kolo a reknes, jakou mas oktavku, prodaji ti spravne vymezovaci krouzky...

post-3668-0-03542800-1300283371_thumb.jp

Vloženo

oukej, nezkousel... :-)

ja to nedelal, protoze jsem nechal stedovou diru upravit primo na definovany krouzek... (original dira z vyroby byla vetsi nez jsem potreboval...)

nejlepsi stejne bude, jak rikas, vyzkouset krouzek primo na kole...

Vloženo

No na měření děr jsou kalibry, ale ty asi jen tak neseženeš. Vem si třeba kus ulomenýho pravítka a odhadem to změříš, blbý je, že ta díra má zevnitř sraženou hranu, ale když si dáš záležet, tak se to dá celkem přesně změřit. No a potom porovnat s průmerama středových děr co se dělají na kolech (zase tolik rozměrů to není, ale lepší by bylo kdyby jsi věděl na jaký auto jsou ty kola určený) a je to.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...