maxb3 Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ahoj všem, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s využitím magnetizéru na přívodu vzduchu a paliva u 1.2HTP 51kw. Tohle zařízení by mělo příznivě ovlivnit spalování motoru tzn. výkon a spotřebu motoru. Dost dobře běží prodej tohohle zařízení na Aukru. Je to otázka pár stovek ( konkrétně u 1.2 400,- ) a jednoduché montáže, kterou by měl každý zvládnout. Uvažuji o tom. Díky za nějakou praktickou poznámku.maxb3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 (editace) ....moje prakticka poznamka je, ze to stoji za ho..o Kamarad /chtel to zkusit/ to koupil a po mesici zkouseni se mu to vali v garazi......... Editováno: 18. Březen 2011, autor: Misubaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 stačí si to zadat do goole a člověk najde spoustu zajímavých odpovědí.. :D jinak se myslím řešilo už tady: za mě nekupovat.. zázračná věc, dáš tři zasebou a z auta je raketa, nejspíš tak placebo efekt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 (editace) Chlapi preberte sa !!! Nechápem, že ešte stále môže niekto naletieť na takúto blbosť. Tu u nás na východe nedávno prebehla tiež podobná aféra - chlapíci ponúkali zariadenie na zníženie spotreby vody v domácnosti. Tuším za 33 EUR ste potom dostali akési drievko s magnetom a to malo spôsobiť, že sa vodomer pomalšie otáčal. A na počudovanie mali obrovský úspech. Editováno: 18. Březen 2011, autor: orlov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Holt podvodníci a využívači lidské neznalosti a důvěřivosti se najdou vždycky. Je to nesmysl, každého kdo by mi podobné zařízení nabízel bych nechal zavřít za pokus o podvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.