...GeOrGe... Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Kucí budete sundavat z čelních skel folie? U nás už si to pár aut sundalo- a když jsem mluvil s policajtama,tak ty to maj už taky dole.právě kvůli bodovému systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 nebudu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 clonítko tam zustane a uvidim co na to budou řikat, od doby co mám černý ani jednou necekli , spíš sem zvědavej co budou řikat na folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 clonítko tam zustane a uvidim co na to budou řikat, od doby co mám černý ani jednou necekli , spíš sem zvědavej co budou řikat na folie Tak to je za petset, pane ridici Mam folie taky, takze me smich prejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 clonítko tam zustane a uvidim co na to budou řikat, od doby co mám černý ani jednou necekli , spíš sem zvědavej co budou řikat na folie Tak to je za petset, pane ridici Mam folie taky, takze me smich prejde no kdyby jen za pětikilo , zatim nikdy ani jednou necekli něco nato že tam folie mám, a to nemám zrovna extra pruhledný, tak doufám že to teď nezačnou nějak moc hrotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Kdyby to bylo pětset je to fajn, ale pokud by to bylo, že vozidlo neodpovídá technickému stavu jaký má být nebo jak to je, tak to máme za pět bodů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Kdyby to bylo pětset je to fajn, ale pokud by to bylo, že vozidlo neodpovídá technickému stavu jaký má být nebo jak to je, tak to máme za pět bodů.... No to ne! Je to totiž postaveno tak, že 5 bodů je za velmi špatný technický stav, který ohrožuje bezpečnost a účastníky silničního provozu. A to myslím, že neprokážou ani kdyby se na hlavu postavili, že folie nebo pruh ohrožujou bezpečnost. Jinak jsem o technickém stavu nic jiného v bodovém systému nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 no jo ale orgán má vždycky pravdu, a podle mě to co neni schvíálený, je ohrožující bezpečnost!!! a když člověk narazí na zmrda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 no jo ale orgán má vždycky pravdu, a podle mě to co neni schvíálený, je ohrožující bezpečnost!!! a když člověk narazí na zmrda... Kláca to ani nemohl vystihnout lépe.Jenom se mi nezdá to pětikilo,sankce jsem pročetl zatím jenom letmo a blokovou jsem viděl nejnižší snad 2000,- a ve správním ani nemluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 No u tech peti bodu je to 5 - 10 tisic a muzou odebrat technicak Ty pokuty jsou strasny zakaz rizeni 6 -12 mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Těma fóliema ohrožuješ, protože máš špatný výhled ven a v noci tuplem, takže za to klidně pět bodíků může být. Jako popravdě když parkuju v noci, tak si občas stáhu okýnka abych viděl do zrcátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Těma fóliema ohrožuješ, protože máš špatný výhled ven a v noci tuplem, takže za to klidně pět bodíků může být.Jako popravdě když parkuju v noci, tak si občas stáhu okýnka abych viděl do zrcátek Tak mas nejaky uhlaky, ja mam 65% predek a 80% zadek zatmaveni a problemy pres to videt nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Těma fóliema ohrožuješ, protože máš špatný výhled ven a v noci tuplem, takže za to klidně pět bodíků může být.Jako popravdě když parkuju v noci, tak si občas stáhu okýnka abych viděl do zrcátek tak to máš ňáky blbý folie, já stim ani vnoci nemám problém, ale vysvětlovat tohle bengum je nanic hlavně se pánové zase dostáváme mimo tema!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tak uhláky, jsou hodně, ale prostě když je noc a parkuju někde, kde není pomalu ani pouliční osvětlení, tak je tam vidět prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Kdybych mel na celnim skle nepruhledny protislunecni pruh, tak to by se bengacum asi tezko dalo zduvodnit, pokud bych natrefil na blbce. Mit treba hodne tmavy pruhledny, to by asi slo okecat. Jinak ja bych si nepruhledny ani dat nemohl, protoze jsem vysoky a nastavitelny sedak mam az na nejnizsi poloze. Pri prijeti na krizovatku uz ted skoro na semafor nevidim, musim se trochu sklanet a to nemam zadny pruh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 já okecal nepruhlednej pruh docela vpoho, ale byl to celkem dobrej policajt, zezačátku začal tvrdě, a když sem začal argumentovat tak stoho byla nakonec docela prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 já okecal nepruhlednej pruh docela vpoho, ale byl to celkem dobrej policajt, zezačátku začal tvrdě, a když sem začal argumentovat tak stoho byla nakonec docela prdel A jak si argumentoval?Petistovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 já okecal nepruhlednej pruh docela vpoho, ale byl to celkem dobrej policajt, zezačátku začal tvrdě, a když sem začal argumentovat tak stoho byla nakonec docela prdel A jak si argumentoval?Petistovkou? čeče ani ne!, spíš sme se hadali ale prostě tak ňák vpohodě(asi byl normální) a přesvědčil jsem ho že je to vlastně supr věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ...a přesvědčil jsem ho že je to vlastně supr věc ...a od té doby ho má taky a je velkým příznivcem tuningu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Nesundávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Tak ji tam necham taky a uvidim,az na ne narazim.. --no ale aby nebylo pozde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Nic nesundavejte....já si tam folie nandám a clonítko taky....protože budu asi jezdit slušně tak tě jentak pak nezastavej....asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 no, tak já si počkám, až jak to bude a pak ho tam nandám :-) ... jinak nový stroj je už v garáži :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Predvedes nam svuj novy stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 hned jak ho nafotím, zatím počasí nic moc :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.