TomV Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Nic nesundavejte....já si tam folie nandám a clonítko taky....protože budu asi jezdit slušně tak tě jentak pak nezastavej....asi... Musis se uz z dalky tvarit nenapadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 tak pořád nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 máte vůbec někdo zapsaný fólie v TP ? jestli ne tak pokutaa 5000,- a 5 bodů dolu .Už jsem tu někde psal že státní policajti to řešit nebudou ,ale ty paka z města půjdou po všem .Přesně podle zákona .A pro pořádek nesmí bejt nic ani na vnitřnim zrcátku .Docela pakárna co ? Už mi i jedem dement řekl že mam dálniční známku moc nahoře .To jsem se už musel smát a řekl jsem mu že jsem vysokej tak mi to nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 máte vůbec někdo zapsaný fólie v TP ? jestli ne tak pokutaa 5000,- a 5 bodů dolu .Už jsem tu někde psal že státní policajti to řešit nebudou ,ale ty paka z města půjdou po všem .Přesně podle zákona .A pro pořádek nesmí bejt nic ani na vnitřnim zrcátku .Docela pakárna co ? Už mi i jedem dement řekl že mam dálniční známku moc nahoře .To jsem se už musel smát a řekl jsem mu že jsem vysokej tak mi to nepřijde tak to je vrchol.......buzerace za "spatne" nalepenou dalnicni znamku......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Vaše auto se blyští víc než moje, no tak to bude za 4 bodíky........... ale co to vidím....pán má i lepší kola! No tak to je rovnou za 7 bodů. ..... O minutu později by asi viděl asfalt zblízka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 tak pořád nikdo nic? já furt čekám až mě zastavej, pak se uvidí (doufám že to bude vpoho), pár státních už sem potkal, ty jen koukaly a nezastavili mě, a městskejm se radši zatim uspěšně vyhejbám, ae je to fprdeli-sere mě to!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 O minutu? Stacila by sekunda a byl by soucasti asfaltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Během tý minuty bych zjišťoval, zda si ze mě náhodou nedělá p*del Pak už by bylo jasný že se tou součástí stane. Možná bych ho umáčknul i těma kolama jak by je vychválil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 máte vůbec někdo zapsaný fólie v TP ? jestli ne tak pokutaa 5000,- a 5 bodů dolu .Už jsem tu někde psal že státní policajti to řešit nebudou ,ale ty paka z města půjdou po všem .Přesně podle zákona .A pro pořádek nesmí bejt nic ani na vnitřnim zrcátku .Docela pakárna co ? Už mi i jedem dement řekl že mam dálniční známku moc nahoře .To jsem se už musel smát a řekl jsem mu že jsem vysokej tak mi to nepřijde Jak poznaj co mas a nemas zapsany ve velkym technicaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 jak vidím, tak zatím v pohodě, potřebuji nalepit pruh na přední i zadní okno...tak ještě chvíli počkám.... jinak městkým dát funkci.... no nebudu se tu rozčilovat, tuhle jsem je tlačil před sebou ve městě, jeli šmejdi 30 km/h... takže jsem se mu lepil za narázníkem a měl jsem nutkání ho probliknout dálkovýma....jak mě ten prst svěděl...to bych Vám přál zažít... a tohle tu já živým.... ať se vrátí radši na přechody ke školám a sebral bych jim jak auta tak i kola, městský strážník chodil vždy pěšky, tak na co takové vymoženosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 máte vůbec někdo zapsaný fólie v TP ? jestli ne tak pokutaa 5000,- a 5 bodů dolu .Už jsem tu někde psal že státní policajti to řešit nebudou ,ale ty paka z města půjdou po všem .Přesně podle zákona .A pro pořádek nesmí bejt nic ani na vnitřnim zrcátku .Docela pakárna co ? Už mi i jedem dement řekl že mam dálniční známku moc nahoře .To jsem se už musel smát a řekl jsem mu že jsem vysokej tak mi to nepřijde Jak poznaj co mas a nemas zapsany ve velkym technicaku? to asi bude jako vyjímka a bude to napsaný jako jine zaznamy v OTP jinak já myslel, že k foliim stačí stítek o atestaci(8SD..) to samý ke spoilerum, sem taky myslel že stačí když člověk ukáže orgánovi papír s atestem a je to (ale vono se to asi musí i napsat do TP, udělat stim technickou, zaplatit moře peněz, vyřídit spousty papíru atd.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 No to je úúúžasný Takže za chvíli budeš potřebovat certifikát i na autoatlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 nevim nastopéro jestli to tak je!!, ale asi joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 orgána zajímá pouze jeden papír a to TP ,můžeš mu ukázat co chceš ,ale bude si ověřovat jestli to máš zapsaný v TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 ale TP nevozíš sebou, tzn. že to bude zapsaný i v OTP(malym techničáku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Nejsem si jistej, ale origo zatmavení ze Škodovky taky není zapsané v TP. takže pokud není(ještě jsem nekoukal) tak bych to neřešil. Teda jen zadní boční a pátý, to ostatní už být nesmí, tam je to jiná. Číhnu do TP a pak se buď poníženě omluvím a nebo vykříčím tu pravdu do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 tak jasan že de o předek+ pak všechny, ale vzadu mužeš mít černý jak chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Celá tahle bodová sranda je jen pořádná buzerace, pruh jsem lepil na přední okno asi cca měsíc zpátky a rozhodně zatím nehodlám sundávat. Jsem zvědavej až mě zastavěj, tady zrovna asi u nás moc ohleduplní píni orgáni nebudou, jsou tu na všechno co jen trochu vybočuje ze standardu dost haklivý. Nejhorší na tom, že se jim to tolik líbí... Taky by rádi taková auta... Ale při státním platu že? To je určitě nereálné Někde už nevím v jaké to sekci jsem četl něco o minutě a asfaltu - plně souhlasím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Celá tahle bodová sranda je jen pořádná buzerace, pruh jsem lepil na přední okno asi cca měsíc zpátky a rozhodně zatím nehodlám sundávat. Jsem zvědavej až mě zastavěj, tady zrovna asi u nás moc ohleduplní píni orgáni nebudou, jsou tu na všechno co jen trochu vybočuje ze standardu dost haklivý. Nejhorší na tom, že se jim to tolik líbí... Taky by rádi taková auta... Ale při státním platu že? To je určitě nereálné Někde už nevím v jaké to sekci jsem četl něco o minutě a asfaltu - plně souhlasím!!! možná by ses divil, kolik berou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Celá tahle bodová sranda je jen pořádná buzerace, pruh jsem lepil na přední okno asi cca měsíc zpátky a rozhodně zatím nehodlám sundávat. Jsem zvědavej až mě zastavěj, tady zrovna asi u nás moc ohleduplní píni orgáni nebudou, jsou tu na všechno co jen trochu vybočuje ze standardu dost haklivý. Nejhorší na tom, že se jim to tolik líbí... Taky by rádi taková auta... Ale při státním platu že? To je určitě nereálné Někde už nevím v jaké to sekci jsem četl něco o minutě a asfaltu - plně souhlasím!!! možná by ses divil, kolik berou Mslím, že mi je to úlně jasný. Možná když vemu statistiky, jak se snížilo od prvního procento usmrcených, že na tom něco je, ale jde myslím spíš o tu rychlost a ne o zvýšení pravomocí policie, která se pěkně vyřádí a žádný jiný věci v tom nevidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 hele nejsem policajt, ani nikdo v okolí není, ale jejich platy nepatří mezi podprůměrné, jsem chtěl říct, že nás může buzerovat kdokoliv z nich nezávisle na jeho příjmu. Taky se mi pár věcí nelíbí, s rychlostí se smířím, státní policie vždy nechávala při meření toleranci 10 km/h, ve městě si musíme dát pozor na měšťáky - ty budou buzerovat. Nelíbí se mi svícení, když už se smířím s celodením, proč musím svítit v obci, kde se jezdí padesát, v pátek jsem objížděl zařizování po úřadech, popojížděl jsem od instituce k instituci cca pět min a pořád rozsvěcet, zhasínat ... Další blbost je blikat při objíždění cyklistů, mimo obec ano, blikám a vždy jsem blikal, abych upozornil ty za sebou, ale v obci? ty vogo teď nevím co ten přede mnou dělá, bliká, předjíždí cyklistu, bude odbočovat, přejíždí z pruhu do pruhu? Nehledě na to, že můžu vlastně blikat pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Jo jo a našel bych i další věci, fakt tento stat směřuje do riadnej riti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 hele nejsem policajt, ani nikdo v okolí není, ale jejich platy nepatří mezi podprůměrné, jsem chtěl říct, že nás může buzerovat kdokoliv z nich nezávisle na jeho příjmu.Taky se mi pár věcí nelíbí, s rychlostí se smířím, státní policie vždy nechávala při meření toleranci 10 km/h, ve městě si musíme dát pozor na měšťáky - ty budou buzerovat. Nelíbí se mi svícení, když už se smířím s celodením, proč musím svítit v obci, kde se jezdí padesát, v pátek jsem objížděl zařizování po úřadech, popojížděl jsem od instituce k instituci cca pět min a pořád rozsvěcet, zhasínat ... Další blbost je blikat při objíždění cyklistů, mimo obec ano, blikám a vždy jsem blikal, abych upozornil ty za sebou, ale v obci? ty vogo teď nevím co ten přede mnou dělá, bliká, předjíždí cyklistu, bude odbočovat, přejíždí z pruhu do pruhu? Nehledě na to, že můžu vlastně blikat pořád. ad sviceni > az vyjedes z obce, tak si dozajista pokazde vzpomenes svetla zapnout, ze? nehlede na to, ze i ve meste je v kolone sviticich aut nesvitici temer neviditelne. koneckoncu jestli te to stve, tak si porid svetla pro denni sviceni. ad blikani > ty to preci nedelas pro sebe, ale pro ty, kteri jedou za tebou. me uz se nekolikrat stalo, ze nebyt blikani toho predemnou bych cyklistu ci jinou prekazku prehledl. nemyslim tim uplne prehlednuti, ale situaci, kdy s necim nepocitas a muzes se dostat do zbytecneho riskovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 co pořád řešíte ,tak jezděte jak se vám chce ,vždyť přijdete jen o pár Kč a pár bodů no a pak o papíry . Ale budete spokojený ,protože nemusíte svítit a blikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 co pořád řešíte ,tak jezděte jak se vám chce ,vždyť přijdete jen o pár Kč a pár bodů no a pak o papíry . Ale budete spokojený ,protože nemusíte svítit a blikat Zapoměl jsi podotknout, že jsi rád že máš octávku, protože fábie se ti nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.