alpako Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Pánové nechci zakládat nové téma možná to tady už bylo ........ to když máte ty protisluneční "pruhy" (clonítka) tak to máte nějak zkrácený stěrače nebo vám to stírá přes ten pruh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 stírám přes pruh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 kvuli clonitku me staveli dvakrat jhednou za 200 jednou nic, jenom výtka sterace mi jdou pres a zvlast jestli ho ma nekdo z folie tak uz je ultrablbost premejslet o zkracovanio steracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 já za clonu nikdy nic, dloufám že sem to teď nezakriknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 No tento týden jezdím do práce s kámošem co má dost dobře natuněnou OII s foliemi, pruhem a jiné a když nás stavěla hlídka tak chtěli vidět jen ty blbosti - lékarnička, žárovky atd. Ale nedalo mi to a zeptal jsem se na folie i sluneční pruh na skle a oni mi odpověděli, že v tomto případě nevidí důvod jakkoliv reagovat... By ti kámoš poděkoval, kdyby mu kuli tobě dali pokutu. Ještě si měl říct, že jezdí každou chvíli nalitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 No tento týden jezdím do práce s kámošem co má dost dobře natuněnou OII s foliemi, pruhem a jiné a když nás stavěla hlídka tak chtěli vidět jen ty blbosti - lékarnička, žárovky atd. Ale nedalo mi to a zeptal jsem se na folie i sluneční pruh na skle a oni mi odpověděli, že v tomto případě nevidí důvod jakkoliv reagovat... By ti kámoš poděkoval, kdyby mu kuli tobě dali pokutu. Ještě si měl říct, že jezdí každou chvíli nalitej No... v koncové fázi by to skončili přátelskou domluvou s úsměvem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Clonicí pruh nesundám (je průsvitnej a je to super věc proti sluníčku) a budu se modlit abych někde nepotkal benga a na just dám mračítka(bez atestu ) a folie na skla (s atestem ).Tak sem zvědavej jak dlouho mi to vydrží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.