jeromme Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Zdravím, hledal jsem tady na foru, ale nic jsem nenašel - včera jsem zjistil, že mám u Fabie zlomený prut antény. Chci se zeptat, zda to jde vyměnit za jiný nebo to budu muset sundat včetně tapecu a vyměnit i tu patku na střeše. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 stačí vyměnit jen prut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeromme Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 A můžu se zeptat jak? Ten prut jde jen tak vytáhnout, ani nevím, jak to tam drží ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Ale ved na to tu mas temu. Co si zadaval do vyhladavaca? To co si napisal do prispevku? Lebo antenuto najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.