dieselpwr RS Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Zdravím, pátral jsem ve fóru po stejné závadě,ale neuspěl jsem. Tudíž se ptám : setkal se někdo s tím, že klima po zapnutí chvíli chladí, chvíli ne a pak se znova spustí a tak je to dokola. Diagnostika nic neukázala servis neví, já jsem vyměnil čidlo klimy, jednotku, relé, ovládání a porucha přetrvává. kompresor byl měněn cca rok před závadou a když náhodou klima funguje tak běží bez problémů. při výpadku ventilátory stojí a kompresor nesepne. Tlak v soustavě je. Jo a tlačítko je zapnuté .Díky za rady. Jo mám FRS I 1.9 96Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosba Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Nazdárek. Mám ten istý problém. Ja som: doplnil chladiacu zmes, urobil diagnostiku, odskúšal funkčnosť dochladzovacieho vetráku a zatím nič. Chladí keď sa jej chce. Uvažujem nad vadním kompresorom....no zatím nebol čas sa do toho pustiť. Ak niekto niečo máte dajte to sem. Dík Mám klimatronic s 1,9 TDI (rv-05) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachyn Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) Zdravím, mám ten samý problém. Pokud je auto ,,studený" tak kompresor a klima běží bez problémů. Pak to ale během jízdy chladí jak se tomu chce! Doplnil jsem chladivo, udělal diagnostiku a teď sleduju zda se kompresor točí i v době kdy to evidentně nechladí a je zapnuta! Pak už nebude co řešit! Co mě ale překvapilo je 8,9V na spínací cívce spojky kompresoru. Dle servisu je to na výměnu kompresoru...Jinak climatronic 1,9 (O1). Něco podobného: http://forum.skodahome.cz/topic/92591-klimatizacia-nefunguje/page__st__25 Má někdo zkušenost?? Ď Editováno: 9. Květen 2011, autor: lachyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.