Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, pátral jsem ve fóru po stejné závadě,ale neuspěl jsem. Tudíž se ptám : setkal se někdo s tím, že klima po zapnutí chvíli chladí, chvíli ne a pak se znova spustí a tak je to dokola. Diagnostika nic neukázala servis neví, já jsem vyměnil čidlo klimy, jednotku, relé, ovládání a porucha přetrvává. kompresor byl měněn cca rok před závadou a když náhodou klima funguje tak běží bez problémů. při výpadku ventilátory stojí a kompresor nesepne. Tlak v soustavě je. Jo a tlačítko je zapnuté :D .Díky za rady. Jo mám FRS I 1.9 96Kw

• 1 měsíc později...

Nazdárek.

Mám ten istý problém. Ja som: doplnil chladiacu zmes, urobil diagnostiku, odskúšal funkčnosť dochladzovacieho vetráku a zatím nič. Chladí keď sa jej chce.

Uvažujem nad vadním kompresorom....no zatím nebol čas sa do toho pustiť.

Ak niekto niečo máte dajte to sem. Dík

Mám klimatronic s 1,9 TDI (rv-05)

• 3 týdny později...

Zdravím, mám ten samý problém. Pokud je auto ,,studený" tak kompresor a klima běží bez problémů. Pak to ale během jízdy chladí jak se tomu chce! Doplnil jsem chladivo, udělal diagnostiku a teď sleduju zda se kompresor točí i v době kdy to evidentně nechladí a je zapnuta! Pak už nebude co řešit! Co mě ale překvapilo je 8,9V na spínací cívce spojky kompresoru. Dle servisu je to na výměnu kompresoru...Jinak climatronic 1,9 (O1).

Něco podobného:

http://forum.skodahome.cz/topic/92591-klimatizacia-nefunguje/page__st__25

Má někdo zkušenost?? Ď

Upraveno od lachyn

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.