skalsko Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Prosim poraďte, Poslední dobou se mi stává, že když si přibržďuju např. při parkování, tak mi ztuhne řízení a po chvilce opět povolí. Nevíte čím to může být. Dobíjení sem kontroloval a je v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Kolega měl na fábce podobný problém a po kontrole veškeré kabeláže a výměně čidla se muselo dát nové servočerpadlo a už je to v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 (editace) Jinak nové servo čerpadlo se dá sehnat kolem 7000,- TRW Editováno: 23. Březen 2011, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalsko Vloženo 24. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Lidská blbost nemá mezí... Tak sem si auto zvednul, pustil se do kontroly kabeláže a napadlo mne, že bych mohl zkontrolovat stav servo oleje... O dostupnosti víčka se zmiňovat nebudu, ale stálo to za to, nikdy bych nevěřil, že servo bude fungovat i na vzduch.... 400ml oleje to zpravilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terrorisst Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 No ale určitě ještě nemáš vyhráno... ten olej se totiž někde musí ztrácet.. a u Fabky to bejvá z 90% hřeben řízení.... to by znamenalo nový řízení... ještě se zkus podívat jestly máš suchý manžety na tyčkách řízení.. jestly jo tak bych hledal někde nějakej špatnej spoj a nebo naprasklou hadici.. ale jestly budou prochcaný od servo oleje tak je to řízení v háji... pak už jen dávat pozor na značku při kupování... buď se tam dává KOYO nebo TRW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 přesně ten samy problém jsem měl , chyběla mi kapalina dolil sem , myslele sem ,že mám vyhráno, ale po 14 dnech zase, nakonec nové servočerpadlo asi za 5500 z vrakáče a zbavil jsem se toho :-) , ale třeba problém nemáš, ono taky mizí postupem času ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.