Přejít na obsah

Tuhne řízení - Fabia 1.9 TDi 2001

skalsko

Doporučené příspěvky

Lidská blbost nemá mezí... Tak sem si auto zvednul, pustil se do kontroly kabeláže a napadlo mne, že bych mohl zkontrolovat stav servo oleje... O dostupnosti víčka se zmiňovat nebudu, ale stálo to za to, nikdy bych nevěřil, že servo bude fungovat i na vzduch.... :D 400ml oleje to zpravilo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ale určitě ještě nemáš vyhráno... ten olej se totiž někde musí ztrácet.. a u Fabky to bejvá z 90% hřeben řízení.... to by znamenalo nový řízení... ještě se zkus podívat jestly máš suchý manžety na tyčkách řízení.. jestly jo tak bych hledal někde nějakej špatnej spoj a nebo naprasklou hadici.. ale jestly budou prochcaný od servo oleje tak je to řízení v háji... pak už jen dávat pozor na značku při kupování... buď se tam dává KOYO nebo TRW....

Odkaz ke komentáři

přesně ten samy problém jsem měl , chyběla mi kapalina dolil sem , myslele sem ,že mám vyhráno, ale po 14 dnech zase, nakonec nové servočerpadlo asi za 5500 z vrakáče a zbavil jsem se toho :-) , ale třeba problém nemáš, ono taky mizí postupem času ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...