Sprite Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Kluci mám dotaz, zda se někdo z vás s tímto problémem nesetkal a čím by to případně mohlo být. Pokusím se to tak nějak popsat Jedná se o tempomat na OI TDi. Od rychlosti 60km/hod funguje v pořádku. Ale když jedu např. na 3ku 40km/hod a chci si zrychlit přes páčku tlačítkem RES, tak to zrychluje jako by mě někdo držel za prdel a na 60ti se to zastaví a nejde to ani víc do otáček ani to nezrychluje i když tlačítko samozřejmě pořád držím. Když přidám ve 40ti plyn klasicky pedálem, tak auto akceleruje normálně rychle. Ale přes páčku od rychlosti 40 do rychlosti cca 60 to zrychluje strašně špatně. Zkoušel jsem totéž i na druhé octavii a tam bylo vše v pořádku. Už od 40ti přes tlačítko RES zrychlovala jako z praku. MOC díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.