Davon Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 MILOTEC WRC KRIDELKO ZAKITOVANE S KUFREM Křídlo pěkné, ale trochu mimo thema, co ty zadní lampy? Nepracuješ na dráze? Mně to připomíná semafory u kolejí pro vlaky Promiň, ale pokud se ti to líbí, tak se omlouvám, podle mne je to úděs Asi se mu to libi, kdyz si to tam dal... Prosazujes nazor, ze je to kazdeho vec co si na auto da a tak to take ma byt, ne? Me osobne se to tez ani trochu nelibi, ale koho zajima muj nazor, ze? Co se týká toho co jsem napsal, tak jestli jsis nevšiml, psal jsem to jemu, né nějakýmu joudovi co si tady hraje na mistra světa. Dále nemám k tomu nemám nic víc Na mistra sveta v cem??? V zamykani temat? Vubec nechapu o cem to mluvis... Nejak jsem nemel potrebu se s tebou hadat a ani nechapu tvou vetu proti me. Zrejme mas k tomu, co jsi napsal duvod a mas i duvod nazyvat me joudou. Nevim vsak proc... Bylo to mineno pratelsky a nijak zle, ty vsak dovedes veci pekne tocit, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 (editace) tady jeste jeda fotka...me se to libi, jinak bych je tam nemel :-) 1. u zadniho narazniku je to VT (je zahlazena lista takze NO-REAL ale to prijde) 2. uz jsou vytazene a poradne udelane lemy.... Editováno: 24. Září 2006, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 MILOTEC WRC KRIDELKO ZAKITOVANE S KUFREM Křídlo pěkné, ale trochu mimo thema, co ty zadní lampy? Nepracuješ na dráze? Mně to připomíná semafory u kolejí pro vlaky Promiň, ale pokud se ti to líbí, tak se omlouvám, podle mne je to úděs Asi se mu to libi, kdyz si to tam dal... Prosazujes nazor, ze je to kazdeho vec co si na auto da a tak to take ma byt, ne? Me osobne se to tez ani trochu nelibi, ale koho zajima muj nazor, ze? Co se týká toho co jsem napsal, tak jestli jsis nevšiml, psal jsem to jemu, né nějakýmu joudovi co si tady hraje na mistra světa. Dále nemám k tomu nemám nic víc Na mistra sveta v cem??? V zamykani temat? Vubec nechapu o cem to mluvis... Nejak jsem nemel potrebu se s tebou hadat a ani nechapu tvou vetu proti me. Zrejme mas k tomu, co jsi napsal duvod a mas i duvod nazyvat me joudou. Nevim vsak proc... Bylo to mineno pratelsky a nijak zle, ty vsak dovedes veci pekne tocit, ze? Mám pro tebe jednu radu, až se potkáme nastav mi pěkně bradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 tady jeste jeda fotka...me se to libi, jinak bych je tam nemel :-)1. u zadniho narazniku je to VT (je zahlazena lista takze NO-REAL ale to prijde) 2. uz jsou vytazene a poradne udelane lemy.... OK, já jen řekl svůj názor a je důležité, že ty sám jsi spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Mám pro tebe jednu radu, až se potkáme nastav mi pěkně bradu Jo cekal jsem, ze odpovis neco na toto tema... Nazyvat nekoho joudou a jeste chtit bradu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Mám pro tebe jednu radu, až se potkáme nastav mi pěkně bradu Jo cekal jsem, ze odpovis neco na toto tema... Nazyvat nekoho joudou a jeste chtit bradu... Až pochopíš význam těch smajlíků (to jsou ty obrázky hlaviček v kresleném podání, jež vyjadřují pocity jako smích, pláč, rozpaky a pod.), které jsem tam dal, tak potom se možná i domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Origo Škoda 1.8T-je tam od nového a doufám že není tak špatný abych ho musel měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Mám pro tebe jednu radu, až se potkáme nastav mi pěkně bradu Jo cekal jsem, ze odpovis neco na toto tema... Nazyvat nekoho joudou a jeste chtit bradu... Až pochopíš význam těch smajlíků (to jsou ty obrázky hlaviček v kresleném podání, jež vyjadřují pocity jako smích, pláč, rozpaky a pod.), které jsem tam dal, tak potom se možná i domluvíme Jo zacinam te poznavat Palo! Co je potom toto??? To bylo u meho 1. prispevku nez jsi me nazval joudou, tak ted nevim, kdo by mel poucovat co jsou to smajlici? Tak jeste jednou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Origo Škoda 1.8T-je tam od nového a doufám že není tak špatný abych ho musel měnit Pockej, to jako kdyby tady nekdo rekl, ze se mu to kridlo nelibi, tak ty ho pujdes vymenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Origo Škoda 1.8T-je tam od nového a doufám že není tak špatný abych ho musel měnit Vyměnit, mně se nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Už sem se lek,že se to někomu bude líbit asi to vyměním za nejakou tu hliníkovou obludu z formule,abych byl in. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Už sem se lek,že se to někomu bude líbit asi to vyměním za nejakou tu hliníkovou obludu z formule,abych byl in. V tom pripade to udelej co nejdrive... Ja mam tady WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 tak tady je moje kridelko (WRC klasika) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Origo Škoda 1.8T-je tam od nového a doufám že není tak špatný abych ho musel měnit Pekne kola.. taky mam bilu octu..ale chtel bych bile kola.. ty tam pasuji viic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Už sem se lek,že se to někomu bude líbit asi to vyměním za nejakou tu hliníkovou obludu z formule,abych byl in. V tom pripade to udelej co nejdrive... Ja mam tady WRC Tohle je pro mě to nej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 moje křidélko Sejis: to je original RS kridlo na Combi??? ;-) né to je milotec decentní,nic brutálního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 A já mám klasiku RS, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 zkus to prosim te nafotit za svetla jak to vypada,taky bych rad toto poridil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 to bylo pro tento odkaz Ja mam tady WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman sk Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Zdravím páni. Objednal som si RS krídlo a potrebujem poradit,ako ho uchytit.Je mi jasné že nejakým sil. lepidlom alebo tmelom (typ) ale použivate k tomu aj skrutky?Minule som to videl na jednej okte ale ten rozvrtaný kufor sa mi veľmi nepáčil.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 to bylo pro tento odkaz Ja mam tady WRC Tumas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Moje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 klasiky ve formě RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 taky přidím trošku do mlýna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.