Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky RS + stříška.

mě se tahle prdelka líbí, jen umejt ten šílenej nápis z cedulky pod spz. a možná tu stříbrnou lištu, ale ta už by šla, nemám rád ty rozřezaný a zakytovaný obludy-a když tak nahladko :D

clean.jpg

co říkáte na toto? možná ještě černou lesklou odrtrhovou hranu, jinak bych tam nic nedaval

ja vim, ploutev je tam k prdu, ale ostatni by takhle uslo ne? mel jsem sice WRC ale myslim ze takhle to vypada i lip

tebe sa musi pacit

ten ploutev vyzera tak ' lacno '

clean.jpg

co říkáte na toto? možná ještě černou lesklou odrtrhovou hranu, jinak bych tam nic nedaval

ať tě nenapadne na tu prdelku věšet nějakou obludu-takhle je to velice slušné, ani tu hranu tam nedávej :palec2:

Musim souhlasit s dickem! ja uz nych na to nic nedaval....prave nechapu lidi keri davaji na octavie nejake .sloni ucha nebo co..ta hrana je sice malinka ale prece..jeste musim poopravit co jsem rek o slonich usich :) ..jestli mas pod kapotou 300k a jede ti to vic jak 270..dej si tam kridlo ;) viz skodik..ale tvoje octa je pekna tak jak ji tedko mas :palec2:

Ja mám stále dilema, či dať nejaké krídlo, alebo nie.

Páči sa mi to RS, ale okta je pekná aj bez krídla, nikoho nebude dráždiť. Určite chcem kúpiť RS 16 disky, ale o tom krídle stále nie som presvedčený.

Ja mám stále dilema, či dať nejaké krídlo, alebo nie.

Páči sa mi to RS, ale okta je pekná aj bez krídla, nikoho nebude dráždiť. Určite chcem kúpiť RS 16 disky, ale o tom krídle stále nie som presvedčený.

kup si hned 17'' ;) ,je to jen na tobe jak se ohledne kridylka rozhodnes :) ..ja osobne bych viko nechal bez :palec2:

Tak jsem udělal malou změnu.Místo původního křídla O RS jsem tam fouknul z RS dvojky.

post-24-1168627932.jpg

Tak jsem udělal malou změnu.Místo původního křídla O RS jsem tam fouknul z RS dvojky.

Jeeee, tak to je parada, to se mi snad libi vic, nez to moje soucasny, pasuje to tam bez uprav? A mas na to kopyrajt? ;)-_-

Jeeee, tak to je parada, to se mi snad libi vic, nez to moje soucasny, pasuje to tam bez uprav? A mas na to kopyrajt? ;)-_-

Díkes,sehnal jsem ho na netu.Není to přímo dvojkový.Je to dělaný na OI ve dvojkovém stylu.Orig z OII by asi nesedělo.Nyní ho má už na svých v e-shopu stránkách zabiak. :palec2:

http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm

Aaaha, diky, mrknu se -_-

Mě se celkem líbí ta malá odtrhová lišta jak říkáte. Má ji myslím Davon. Kde ji můžu sehnat.díky

Mikl - je to good :palec2:

Mikl - je to good :palec2:

Ď-Jěžíšek nechal holt i něco v garáži.

4Jeronymo- však nech,i bez křídla to není špatný.

• 2 týdny později...

Díkes,sehnal jsem ho na netu.Není to přímo dvojkový.Je to dělaný na OI ve dvojkovém stylu.Orig z OII by asi nesedělo.Nyní ho má už na svých v e-shopu stránkách zabiak. :palec2:

http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm

super :) v černý a i světlama celkem ladíme, jen je mám v jiné barvě -_- takže origo křídlo ne, no tak tedy jo - jdu do toho - libi se mi to -_-

Debata promazana, prispevky, ktere sem nepatrili jsou nenavratne pryc, nejen pro culdovo klidne spani - kazdopadne ma pravdu, je to miss zadni kridlo, ne miss zadni lampa ;):D

• 3 týdny později...

Tak se taky pochlubím

post-24-1172652600.jpg

Upraveno od seal6

• 3 týdny později...

tak jsem to ted nalepil a zejtra sem hodim foto :palec2:

tak jsem to ted nalepil a zejtra sem hodim foto :palec2:

No???

tady to je

post-24-1172828100.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.