dick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Taky RS + stříška. mě se tahle prdelka líbí, jen umejt ten šílenej nápis z cedulky pod spz. a možná tu stříbrnou lištu, ale ta už by šla, nemám rád ty rozřezaný a zakytovaný obludy-a když tak nahladko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 co říkáte na toto? možná ještě černou lesklou odrtrhovou hranu, jinak bych tam nic nedaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 ja vim, ploutev je tam k prdu, ale ostatni by takhle uslo ne? mel jsem sice WRC ale myslim ze takhle to vypada i lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 tebe sa musi pacit ten ploutev vyzera tak ' lacno ' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 co říkáte na toto? možná ještě černou lesklou odrtrhovou hranu, jinak bych tam nic nedaval ať tě nenapadne na tu prdelku věšet nějakou obludu-takhle je to velice slušné, ani tu hranu tam nedávej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Musim souhlasit s dickem! ja uz nych na to nic nedaval....prave nechapu lidi keri davaji na octavie nejake .sloni ucha nebo co..ta hrana je sice malinka ale prece..jeste musim poopravit co jsem rek o slonich usich ..jestli mas pod kapotou 300k a jede ti to vic jak 270..dej si tam kridlo viz skodik..ale tvoje octa je pekna tak jak ji tedko mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Ja mám stále dilema, či dať nejaké krídlo, alebo nie. Páči sa mi to RS, ale okta je pekná aj bez krídla, nikoho nebude dráždiť. Určite chcem kúpiť RS 16 disky, ale o tom krídle stále nie som presvedčený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Ja mám stále dilema, či dať nejaké krídlo, alebo nie. Páči sa mi to RS, ale okta je pekná aj bez krídla, nikoho nebude dráždiť. Určite chcem kúpiť RS 16 disky, ale o tom krídle stále nie som presvedčený. kup si hned 17'' ,je to jen na tobe jak se ohledne kridylka rozhodnes ..ja osobne bych viko nechal bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Tak jsem udělal malou změnu.Místo původního křídla O RS jsem tam fouknul z RS dvojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Tak jsem udělal malou změnu.Místo původního křídla O RS jsem tam fouknul z RS dvojky. Jeeee, tak to je parada, to se mi snad libi vic, nez to moje soucasny, pasuje to tam bez uprav? A mas na to kopyrajt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Tak jsem udělal malou změnu.Místo původního křídla O RS jsem tam fouknul z RS dvojky. Jeeee, tak to je parada, to se mi snad libi vic, nez to moje soucasny, pasuje to tam bez uprav? A mas na to kopyrajt? Díkes,sehnal jsem ho na netu.Není to přímo dvojkový.Je to dělaný na OI ve dvojkovém stylu.Orig z OII by asi nesedělo.Nyní ho má už na svých v e-shopu stránkách zabiak. http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Aaaha, diky, mrknu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Mě se celkem líbí ta malá odtrhová lišta jak říkáte. Má ji myslím Davon. Kde ji můžu sehnat.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Mě se celkem líbí ta malá odtrhová lišta jak říkáte. Má ji myslím Davon. Kde ji můžu sehnat.díky Tady http://www.milotec.net/Milotec/Spoiler-Mil...usine_g127.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Mikl - je to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 nevim hosi jak vy,ale ja bych osobne nechal ten zadek cistej ...spis bych asi pouvazoval o prodlouzeni strechy.. http://shop.ep-tuning.cz/images/419_04_640.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Mikl - je to good Ď-Jěžíšek nechal holt i něco v garáži. 4Jeronymo- však nech,i bez křídla to není špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Tak jsem udělal malou změnu.Místo původního křídla O RS jsem tam fouknul z RS dvojky. Jeeee, tak to je parada, to se mi snad libi vic, nez to moje soucasny, pasuje to tam bez uprav? A mas na to kopyrajt? Díkes,sehnal jsem ho na netu.Není to přímo dvojkový.Je to dělaný na OI ve dvojkovém stylu.Orig z OII by asi nesedělo.Nyní ho má už na svých v e-shopu stránkách zabiak. http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm super v černý a i světlama celkem ladíme, jen je mám v jiné barvě takže origo křídlo ne, no tak tedy jo - jdu do toho - libi se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Debata promazana, prispevky, ktere sem nepatrili jsou nenavratne pryc, nejen pro culdovo klidne spani - kazdopadne ma pravdu, je to miss zadni kridlo, ne miss zadni lampa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seal6 Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 (editace) Tak se taky pochlubím Editováno: 28. Únor 2007, autor: seal6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 tak jsem to ted nalepil a zejtra sem hodim foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak jsem to ted nalepil a zejtra sem hodim foto No??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 tady to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.