lorus7 Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Ahojte neporadite mi proc mi pri plnem rejdu pri zatoceni doprava nechtne krupe nekde ze predu z leve strany? pokud s tim nekdo mate zkusenosti poradte dekuju za odpovedi at vim co mam vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Je to na 100% kloub poloosy vnější (homokinetický kloub),zrovna včera jsem ho měnil.Taky mi to začalo nevinným loupáním při plném rejdu až to začalo mlátit i při jízdě rovně a nakonec auto začalo poskakovat při tahu. Kloub vyměněn a mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Když mi malinko křupne z pravé strany když mám plnej rej do prava, je to taky homokinetický kloub? Při otočení do leva to nic nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) potřebuju poradit měnil jsem na autě přední tlumiče,axiální ložiska na tlumičích,homokynetické klouby,stabilizátory.Ale stejně když mám auto v garáži nastartuju a otočím volantem doprava tak mi lupne v levem kole u řidiče!!!Myslíte že to může být pružina???Měnil jsem je před 2 rokama a když jsem měnil tlumiče tak prasklá nebyla.Udělá to jen při tom prvním vytočení kol pak už ok....Ten zvuk vyzera jak nějake přeskočení proto si myslím že je to ta pružina.díky za rady Editováno: 26. Červen 2011, autor: Fabia2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Zkus se podívat jestli jsi náhodou nesprávně nasadil podběh. Mám s tím zkušenosti, že to taky dělá nepřijemný zvuky a přitom je to prkotina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Zkus se podívat jestli jsi náhodou nesprávně nasadil podběh. Mám s tím zkušenosti, že to taky dělá nepřijemný zvuky a přitom je to prkotina.. Ok zkusím mrknout a uvidíme dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Ok zkusím mrknout a uvidíme dík za radu Tak nakonec to bylo horní uložení vyměnil jsem jenom axiální ložisko a uložení nechal starý.......tudíž to dělalo ten problém ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.